2017. október 24., kedd, Salamon napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/soros-terv-europa-jovojet-veszelyezteti-2327989/

A Soros-terv Európa jövőjét veszélyezteti

A konzultációs kérdőív rövidesen eljut mindenkihez
Bár tagadják, de a Soros-terv végrehajtása halad előre az Európai Unió intézményeiben – közölte a kormányszóvivő, aki szerint a Soros-terv számos elemében és számos formában köszön vissza az unió intézményeinek javaslataiban, döntéseiben. Kovács Zoltán úgy fogalmazott, ez nem csoda, mert Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa, illetve a milliárdos szervezetei több száz fővel képviseltetik magukat Brüsszelben.

– Volt olyan hét, hogy Soros György maga is Brüsszelben járt, ahol az Európai Bizottság (EB) elnökével és több uniós biztossal is találkozott – hangsúlyozta Kovács Zoltán a Nemzeti konzultációról tartott szerdai sajtótájékoztatóján. A kormányszóvivő rendkívül veszélyesnek nevezte a Soros által megfogalmazottakat, mert azok ellentmondanak az uniós döntéshozatali rendszernek és veszélyeztetik Európa jövőjét.

– Soros bevándorlással akarja Európát megerősíteni, Magyarország szerint azonban a migráció komoly veszélyt jelent – vélekedett a kormányszóvivő, aki azt is elmondta: Soros György úgy véli, a migránsok beáramlását menedzselni kell, nem pedig megállítani, tervében egy állandó elosztási mechanizmust javasol. Szavai szerint a határzár, a nemzeti határok, az unió határainak megvédése jelentik Soros számára a legnagyobb akadályt, ezért elutasítja a kerítés felhúzását. Hozzátette: Frans Timmermans, az EB alelnöke és mások is számos alkalommal nyilatkoztak arról, hogy az EU elvi alapon ellenzi a kerítést.

Fotó: Havran Zoltán

Kovács Zoltán: A milliárdos számára a legnagyobb akadályt a nemzeti határok megvédése jelent

– Magyarország szerint legelőször a nemzeti határokat, az unió határát kell megvédeni. Ma a kerítés a leghatékonyabb eszköz arra, hogy az illegális migránsok áradatát meg lehessen állítani – jelentette ki Kovács Zoltán. A szóvivő felidézte, Soros elképzelései közé tartozik az egységes menekültügyi ügynökség létrehozása, amelyet hazánk elutasít, mivel az ügynökség alapvetően megszervezné a migrációt.

A politikus a Soros-terv részeként beszélt arról is, hogy a migráció, a bevándorlók integrációjának költségét a tagállamokkal fizettetnék meg. Ez történhetne akár úgy, hogy csökkentik az uniós támogatásokat, vagy úgy, hogy megbüntetik tagállamokat. Tájékoztatása szerint a nemzeti konzultációs kérdőívek a jövő hónap elejéig a vidéken élőkhöz is megérkeznek.

Hirdetés

Kiemelt

„Egy zsúfolt kupleráj”

A legújabb szexbotránnyal nemcsak a hollywoodi színészóriások és a nagybetűs szakma veszíthet sokat, hanem az amerikai Demokrata Párt is.

Poszt-trauma

Nagy Bandó András gyűlöletbeszéde

A Soros-kommandó szövegét Jóistennel mondatja ki.

Imre, te mit tennél?

Ez nem egy koncert, itt nincs esőnap, október 23. ma van.

Visszanyal a fagyi

A fake news és a baloldal.

Magyargyalázás megbocsátva

Pedig, ha a bordély becsődöl, nem a bútort (meg a reklámokat) kell cserélni!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!