2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/soros-ellenes-programjat-is-megtagadja-a-jobbik-1600093/

Soros-ellenes programját is megtagadja a Jobbik

A párt 2014-es választási programjában még az szerepelt, hogy orosz mintára ügynökszervezetté nyilvánítanák a spekulánshoz köthető „civil” társaságokat. Ehhez képest Vona Gáborék a Soros-egyetemnek is nevezett CEU előjogainak védelmében is aláírták a balliberális pártok alkotmánybírósági beadványát.

„Véget vetünk a nemzetközi jogvédő szervezetek álságos tevékenységének. A kettős mércét alkalmazó, a rendőrséget, a rendvédelmi szerveket, az önkormányzatokat hátráltató, hamis színben feltüntető jogvédő szervezetek (TASZ, Helsinki Bizottság, Amnesty Inter­national stb.) ügynöki szervezetté nyilvánítását kezdeményezzük orosz minta alapján” – ezt tartalmazza többek közt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2014-es választási programja.

Forrás: MTI

2014-ben még az Amnesty Internationalt is „sáskahadnak” tartotta az egykori radikális párt

A „Kimondjuk. Megoldjuk” néven futó pártprogramban azt ígérik: „a Jobbik kormányra kerülve őszintén, igazságosan, de határozottan fog a probléma megoldásához, és előre jelezzük, hogy abban sem a különféle jogvédő szervezetek sáskahada, sem a többi párt álságossága, sem a nemzetközi liberális háttérhatalom dühe nem fog bennünket megakadályozni.” 2015-ben Hegedűs Lorántné „Mikor utasítják ki hazánkból Soros Györgyöt és ügynökeit? Meddig folytathatja ámokfutását Soros György Magyarországon? Mikor lesznek az általa pénzelt szervezetek átvilágítva és nemzetbiztonsági kockázattá minősítve?” címmel tett fel írásbeli kérdést Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Azóta változott a párt hozzáállása. A civil szervezetek átláthatóságát célzó javaslat bejelentését Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő úgy véleményezte: a kormány boszorkányüldözésbe kezdett. Nem is támogatják a beadványt, noha Szávay István több ízben hivatkozott arra a határozati javaslatukra, amelyet azután nyújtottak be, hogy kiderült, a Clinton család hátországaként működő, Soros által pénzelt Center for American Progress állt Bajnai Gordon volt miniszterelnök Haza és Haladás alapítványa mögött. Ebben kezdeményezték a külföldi támogatással működő nem kormányzati „ügynökszervezetek” teljes átvilágítását. Nem voksoltak a Soros-egyetemet is érintő felsőoktatási törvény szavazásakor, s a frakció minden tagja aláírta a baloldali pártok alkotmánybírósági beadványát.

Kiemelt

Fucsovics Márton fejben fáradt el

A 25 éves nyíregyházi fiú az első szettben négyszer is asszisztált a spanyol adogatásához, azaz négy játékban volt képtelen fogadóként pontot nyerni.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!