2017. június 27., kedd, László napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/soros-besorozta-seregebe-az-egykor-csunyan-lebogott-riportert-1592833/

Soros besorozta seregébe az egykor csúnyán lebőgött riportert is

Hamisítani nagyon tud. Kell ennél több?

Deutsch Tamás korábban már kiosztotta Frei Tamást Magyarországot becsmérlő kijelentései miatt, ennek ellenére az újságíró most ismét billentyűt ragadott.

Ezúttal közösségi oldalán sajnálkozott a CEU-ügy kapcsán, Magyarország negatív amerikai megítélésén. Ehhez természetesen a liberális The New York Timest citálta példának. Az alábbiakban javítás nélkül közöljük Frei Kávématador (és nem mellékesen) Riporthamisító Tamás Facebook-bejegyzését.

Forrás: Facebook

„Amerikai hosszú kávé, az itteni szokasok szerint savanykásra pörkölve, ugyhogy kellett mellé egy csokoládés brownie :-) Meg persze egy kis tej a kávéba. Ennek a maradványait látni a New York Times fö hiroldalan pihenni, ahol most mar harmadik napja ”sikerül„ jelen lennie Magyarországnak. A jobb felsö sarokban Trump és Oroszország egymásnak feszülése, balra fent a dortmundi buszmerénylet, lent pedig a sarokban mi, magyarok. A nap legfontosabb hírei a világból, amerikai szemmel. Tegnap ennél is hosszabb volt a cikk, kerek fél oldalnyi ”orszagimázs„. Savanyú volt a kávé, mondom, nem esett túl jól…”

Alakul a ballib „csodacsapat”.

Hirdetés

Kiemelt

Hackertámadás ért Ukrajnában több bankot és szolgáltató vállalatot

Az ukrán jegybank honlapján közölte, hogy az érintett bankoknál emiatt nehézségekbe ütközik ügyfeleik kiszolgálása.

Poszt-trauma

Mini G-nap

Kíváncsian várjuk a G-ző politikus felívelő karrierjét.

Óriási meglepetés az Amnesty Internationaltől!

Meglepődtünk.

Minden áron bele akartak rúgni a Fideszbe ballibék

A nagy leleplezés.

A „függetlenség”

Ha kormányellenes, akkor az a ballib médiában hírnévre váltható.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!