2017. április 26., szerda, Ervin napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/soros-besorozta-seregebe-az-egykor-csunyan-lebogott-riportert-1592833/

Soros besorozta seregébe az egykor csúnyán lebőgött riportert is

Hamisítani nagyon tud. Kell ennél több?

Deutsch Tamás korábban már kiosztotta Frei Tamást Magyarországot becsmérlő kijelentései miatt, ennek ellenére az újságíró most ismét billentyűt ragadott.

Ezúttal közösségi oldalán sajnálkozott a CEU-ügy kapcsán, Magyarország negatív amerikai megítélésén. Ehhez természetesen a liberális The New York Timest citálta példának. Az alábbiakban javítás nélkül közöljük Frei Kávématador (és nem mellékesen) Riporthamisító Tamás Facebook-bejegyzését.

Forrás: Facebook

„Amerikai hosszú kávé, az itteni szokasok szerint savanykásra pörkölve, ugyhogy kellett mellé egy csokoládés brownie :-) Meg persze egy kis tej a kávéba. Ennek a maradványait látni a New York Times fö hiroldalan pihenni, ahol most mar harmadik napja ”sikerül„ jelen lennie Magyarországnak. A jobb felsö sarokban Trump és Oroszország egymásnak feszülése, balra fent a dortmundi buszmerénylet, lent pedig a sarokban mi, magyarok. A nap legfontosabb hírei a világból, amerikai szemmel. Tegnap ennél is hosszabb volt a cikk, kerek fél oldalnyi ”orszagimázs„. Savanyú volt a kávé, mondom, nem esett túl jól…”

Alakul a ballib „csodacsapat”.

Kiemelt

Tízparancsolat az áruházakban

Újabb és újabb megmondóemberek tűnnek fel, hogy keresztény elkötelezettségüket hangoztatva fejezzék ki csalódottságukat a kormányban és főként Orbán Viktor miniszterelnökben.

Poszt-trauma

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Konrád György, az elfelejtett Jobbik-lobbista

A hasonló a hasonlónak – népi változatban: simlis a simlisnek – örül.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 1.

Az elmúlt hetek megmozdulásai­nak az ellenzéki pártok csupán szemlélői, nem alakítói voltak, szerepüket gyakorlatilag átvette a balliberális sajtó.

Ignatieff brüsszeli sírása 3 pontban

Nézzük a puszta tényeket.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!