2017. április 27., csütörtök, Zita napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/schiffer-beleszallt-botkaba-majtenyiba-de-jutott-momentumnak-1493605/

Schiffer beleszállt Botkába, Majtényiba, de jutott a Momentumnak is

Schiffer András, az LMP volt társelnöke a Figyelőnek adott egy igen széles csapásvonalon haladó interjút. Botka Lászlóról például elmondta, hogy annak idején Bokrostól Bajnaiig minden megszorító csomagot megszavazott, így szegénységellenes politikája cseppet sem hiteles.

Majtényi esetleges miniszterelnök-jelöltségéről azt mondta, ha a balliberális pártok ismét kormányfő-jelölti castingba kezdenek, a végén még harmadjára is kétharmaddal ajándékozzák meg Orbán Viktort.

Schiffernek volt néhány kedves szava a Momentumhoz is, ezek közül globalizációpártit és az új generációs neoliberálist emelnénk ki most.

Nincs ez mindig így, de Schiffer Andrással ezúttal nem kívánunk vitába szállni.

Kiemelt

Újabb útvonalakon, még többen jöhetnek a migránsok

A legfrissebb jelentések szerint tavaly több mint kétszer annyi ember kapott menedéket az Európai Unióban, mint egy évvel korábban.

Poszt-trauma

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 2.

Így és ezért válhat a „független sajtóorgánum”, a hírgyár távolról irányított hírmanipulációs és politikai agitációs központtá.

Így kell Soros György lelkét simogatni

Ahogy a 444-nél a független, szabad újságírást értelmezik

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!