2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/roppant-mod-izlestelen-kereszt-2432953/

A roppant mód ízléstelen kereszt

Ahogyan arról már beszámoltunk, Szent János Pál pápának a bretagne-i kisváros közterén álló szobráról – a francia államtanács parancsára – el kell távolítani a keresztet.

Egy magyar iskola azonnal jelezte, befogadja a kereszténység szimbólumát ábrázoló alkotást, a kereszt Magyarországra szállításához pedig a magyar kormány minden segítséget megad.

Ahogy a PestiSrácok kiszúrta, gazdája Orbán-fóbiáját szolgaian követő médium műsorvezetőjénél (Bella Levente) vélhetően ez utóbbi verhette ki a biztosítékot, ugyanis szükségét érezte – még meglévő hallgatóságának – minden áron tudomására hozni, hogy szerinte a szobrot díszítő kereszt – indokolatlan mérete miatt – „roppant mód ízléstelen”!

Értjük, a kis kereszt szép kereszt, a nagy kereszt ízléstelen kereszt. Ezzel, úgy tűnik, a Simicska-rádió (vagy Bella Levente) a Soros által támogatott Tilos felé vette az irányt, amelyben korábban olyan is elhangozhatott – ráadásul Szent Karácsony ünnepén –, hogy „Én bizony kiirtanám az összes keresztényt!”

Hirdetés

Kiemelt

Tovább szépül a Budakeszi Vadaspark

A tervek szerint bővítik a Budakeszi Vadaspark területét, ahol a látogatók megnyerése érdekében folyamatosan fejlesztenek.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!