2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/roppant-mod-izlestelen-kereszt-2432953/

A roppant mód ízléstelen kereszt

Ahogyan arról már beszámoltunk, Szent János Pál pápának a bretagne-i kisváros közterén álló szobráról – a francia államtanács parancsára – el kell távolítani a keresztet.

Egy magyar iskola azonnal jelezte, befogadja a kereszténység szimbólumát ábrázoló alkotást, a kereszt Magyarországra szállításához pedig a magyar kormány minden segítséget megad.

Ahogy a PestiSrácok kiszúrta, gazdája Orbán-fóbiáját szolgaian követő médium műsorvezetőjénél (Bella Levente) vélhetően ez utóbbi verhette ki a biztosítékot, ugyanis szükségét érezte – még meglévő hallgatóságának – minden áron tudomására hozni, hogy szerinte a szobrot díszítő kereszt – indokolatlan mérete miatt – „roppant mód ízléstelen”!

Értjük, a kis kereszt szép kereszt, a nagy kereszt ízléstelen kereszt. Ezzel, úgy tűnik, a Simicska-rádió (vagy Bella Levente) a Soros által támogatott Tilos felé vette az irányt, amelyben korábban olyan is elhangozhatott – ráadásul Szent Karácsony ünnepén –, hogy „Én bizony kiirtanám az összes keresztényt!”

Kiemelt

Fidesz: Vona Gábor hitelessége omlott össze

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy a Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája.

Poszt-trauma

Egy kis LMP-s urizálás

Hogy hallal, vaddal, s jó falattal kedveskednek-é majd, azt nem tudjuk.

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!