2016. május 29., vasárnap, Janka, Zsanett napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/rogan-antal-talalkozott-nepszavazasi-kezdemenyezest-benyujto-maganszemellyel-408793/

Rogán Antal találkozott a népszavazási kezdeményezést benyújtó magánszeméllyel

Ma fél tizenegykor Rogán Antal találkozott azzal a magánszeméllyel, aki a kvótával kapcsolatos kérdést korábban beadta – közölte a Magyar Idők érdeklődésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Tájékoztatásuk szerint ezt a találkozót a kabinetirodát vezető miniszter kezdeményezte, aki Csabai Józsefet arról tájékoztatta, hogy a kormány is szeretne népszavazást a kötelező betelepítési kvótáról. Elmondta neki, hogy szerinte a kormány által megfogalmazott kérdés tárgyszerűbb, megfelel az alkotmányosság követelményeinek, ezért kérte, hogy a kezdeményezését vonja vissza. Ezt az érintett megértéssel fogadta és eleget tett a miniszter kérésének. Így megnyílt a jogi lehetőség arra, hogy a kormány benyújtsa népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Bizottsághoz.

Kiemelt

Ismét Vona Gábor a Jobbik elnöke

A pártelnök hangsúlyozta, a Jobbik „nemzeti néppárttá vált”. Az újraválasztott elnök jelöltjei választották meg alelnököknek.

Poszt-trauma

Leszbikus nyomulás az ELTE klubnál

Ne várjunk jó modort a homoszexuális szervezetektől.

Kocsis Zoltán fején találta a szöget

A kultúránkat elsöprő jelenségekről beszélt.

Hozzánk menekülnek a németek a migránsok elől

Főleg a Balatonhoz.

Robit betámadták, Schiffer a …ba küldte a fideszeseket

A stílus maga az ember.

Hirdetés