2016. június 29., szerda, Péter, Pál napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/rogan-antal-talalkozott-nepszavazasi-kezdemenyezest-benyujto-maganszemellyel-408793/

Rogán Antal találkozott a népszavazási kezdeményezést benyújtó magánszeméllyel

Ma fél tizenegykor Rogán Antal találkozott azzal a magánszeméllyel, aki a kvótával kapcsolatos kérdést korábban beadta – közölte a Magyar Idők érdeklődésére a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Tájékoztatásuk szerint ezt a találkozót a kabinetirodát vezető miniszter kezdeményezte, aki Csabai Józsefet arról tájékoztatta, hogy a kormány is szeretne népszavazást a kötelező betelepítési kvótáról. Elmondta neki, hogy szerinte a kormány által megfogalmazott kérdés tárgyszerűbb, megfelel az alkotmányosság követelményeinek, ezért kérte, hogy a kezdeményezését vonja vissza. Ezt az érintett megértéssel fogadta és eleget tett a miniszter kérésének. Így megnyílt a jogi lehetőség arra, hogy a kormány benyújtsa népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Bizottsághoz.

Hirdetés

Kiemelt

Óvatosan és optimistán

Az a reccsenés sokakat megijesztett a június közepi országos bajnokság kombinált számának futása közben, főképpen természetesen magát Földházi Zsófiát.

Poszt-trauma

Loretta gyereket akar – Újra Budapest Pride

A nagykövetek remélik, hogy a magyarok jól fognak viselkedni.

Farkasházy nem tud leállni

Kálmán Olga próbálta nyugtatni.

Homoszexuális rendőrök és az Unió válsága

Ne csodálkozzunk, hogy az angolok kiléptek.

Farkasházy ismét belerúgott Orbánba

„Akkor Rákosit is szeretnem kellene Puskás, Kocsis és Hidegkuti miatt?”

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!