2018. január 16., kedd, Gusztáv napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/puskas-imre-brusszel-celja-hogy-magyarorszag-feladja-bevandorlaspolitikajat-2663722/

Puskás Imre: Magyarország nem fogja feladni bevándorláspolitikáját

ECHO TV
A most Magyarországgal szemben zajló eljárásnak a végeredménye egy Soros-jelentés lesz, ami alapján eldöntik, hogy elindítsák-e Magyarország ellen a hetes cikk szerinti eljárást – mondta Puskás Imre a Napi aktuális című műsorunkban. A Fidesz szóvivője szerint a cél egyértelmű: az országot olyan nyomás alá helyezni, amely miatt Magyarország feladja a bevándorláspolitikáját. De Magyarország nem fogja ezt a politikát feladni – tette hozzá a szóvivő.

Puskás Imre szerint Judith Sargentini európai parlamenti képviselővel folytatott megbeszélés jól beleilleszkedik abba a sorba, ami év eleje óta Magyarországgal szemben történik.

„Elsőként az Európai Bizottság az Európai Bírósághoz fordult, ahol beperelte Magyarországot a kötelező kvóta elutasítása miatt. Martin Schulz ismét mondott valami „szépet” a magyar miniszterelnökről, most pedig Brüsszelben összegyűltek azok a Soros-szervezetek, amelyek Magyarországot és a többi közép-európai országot igyekeznek pellengérre állítani.”

Fotó: ECHO TV

A szóvivő szerint Judith Sargentini-t nem lehet meggyőzni. „A mai megbeszélés egy kötelező kör része, ilyenkor az a dolga a Külügyminisztérium vezetőinek, hogy felsorakoztassák a mi érveinket. Ő pedig ír majd egy olyan jelentést, ami arról szól, hogy Magyarországot szankcionálni kell. Ez egyértelműen egy nyomásgyakorlás a kormánnyal szemben.”

A Fidesz szóvivője a Napi aktuálisban arról is beszélt, hogy Magyarország egy következetes álláspontot képvisel kvóta-ügyben.

Nem vagyunk hajlandók elfogadni azt, hogy Brüsszelből megmondják, hogy kivel éljünk együtt, ezt majd mi eldöntjük. Helytelen magatartás lett volna néhány migránst befogadni, hiszen ez könnyen válhatott volna általános gyakorlattá – mondta Puskás Imre.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kiemelt

De kinek kell egy bohóc?

Magyarország első újcirkusztársulata mozgásszínházi eszközökkel és az előadók személyiségét karakterré formálva túllép a hagyományos cirkuszszámokon.

Poszt-trauma

Megfeszítették a vásárhelyi plébánost

Farkasbőrbe bújt bárány férkőzött a hívek közé.

A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa

Magyarországnak szerencsére kerítéssel védett.

Aczél Endre ezúttal Balczó Andrásba rúgott bele

Szabadnépes stílus.

Jöhet a 45 millió ukrán!

A „demokratikus” baloldalt a tények továbbra sem zavarják.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!