2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/propagandameter-2355466/

Propagandaméter

A TASZ szerint a támogatások forrásából és összegéből nagy bizonyossággal meg lehet állapítani egy médiumról, hogy az milyen célokat szolgál. Az elgondolás érdekes. Tegyük föl, hogy a képlet helyes és a médium helyére akár egy szervezetet is beilleszthetünk, például a TASZ-t, amely az utóbbi években csaknem félmilliárd forintot kapott három szervezettől, amelyek közül kettő erősen (az egyik közvetlenül, a másik közvetetten) kötődik Soros Györgyhöz.

Ez a két szervezet biztosította a TASZ pénzeszközeinek 80 százalékát, 441 millió forintot, miközben a civilektől, a lakosságtól idén is csak ennek 3,17 százalékát sikerült összekalapozniuk. A TASZ képlete objektív és világos – eszerint az egyletük nem tekinthető civil szervezetnek, de Soros György szócsövének annál inkább.

Azaz ők egy propagandaszervezet – és ezt ők mondják, nem én!

Hirdetés

Kiemelt

A szellemi háttér fontossága

Egy nép életképessége koroktól függetlenül jórészt a kor szellemi hátterétől függ. Ezt nevezhetjük népléleknek is. A régmúlt nemzeti felfogása jelentősen eltért a maitól.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!