2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/potolhatatlannak-tuno-veszteseg-erte-kritikai-szcenat-2335798/

Pótolhatatlannak tűnő veszteség érte a kritikai szcénát

Nem bírták a kritikát a liberális kritikusok.

Silány, de polkorrekt film bírálata verte ki a biztosítékot az Origo polkorrekt rovatában.

Futótűzként terjedt a neten, hogy az Origo teljes filmrovata felállt, mert megjelent egy akolon kívüli szerzőtől olyan filmkritika, amelynek nem csak a q és w betűit, de egyetlen más betűjét sem vállalják.

A mellbevágó, bár jellemzően liberális felfogás, amely az Origo jelenlegi koncepcióját nemes egyszerűséggel a „mocsok” szóval jellemzi – ahogy fogalmaznak: „…körülöttünk már a térdünket nyaldosta a mocsok,…” – és önnön, nyilvánvalóan PC gondolkodását a tisztának, az egyetlennek szabadnak, a kizárólagosnak, a mindenek felettinek, oda vezetett, hogy felálljon a stáb. Az ex szerkesztőség ezzel nyilván megszabadította önmagát az Origóban burjánzó redvától, dzsuvától, na meg a tetemes víz és áramszámlától is, hisz ezután havi egyszeri lábmosással megússzák majd otthon a tisztálkodást.

De nézzük tettük jó oldalát.

Azok, akiknek a hányingerküszöbét meghaladta már a bugyuta, önpusztító liberális életfelfogást dicsőítő, vagy azzal bujálkodó „kritikák” özöne, reméljük, ezek után találnak egy olyan helyet, ahol bírálat éri a silány, nézhetetlen, de mindeddig érinthetetlen polkorrekt filmeket is.

Bordács Bálint írását érdemes elolvasni, majd eldönteni, valóban vállalhatatlan-e a vélemény (!), amit megfogalmazott.

Mi továbbra is valljuk, hogy közös etikai alapelvünk: A hír szent, a vélemény szabad!

Kiemelt

Sorokra vágott újság

Kína partjaitól 200 kilométerre Tajvan igyekszik kitörni a rohamléptekben fejlődő rivális sárkány szorításából. Az ország apró mérete ellenére méltán szerepel a világ legjeinek szinte összes toplistáján.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!