2017. április 28., péntek, Valéria napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/peticiot-irtak-hirtv-sek-simicska-miatt-1548049/

Petíciót írtak a Hír TV-sek Simicska miatt

Vihar tépázza a sajtószabadság utolsó zászlóshajóját.

Nyilatkozatban állnak ki a Hír TV állítólagos függetlensége mellett a csatorna dolgozói. A petícióban kijelentik: „a tulajdonos nyílt pártszimpátiája sem most, sem a jövőben nem lehet hatással a Hír TV szerkesztőségének függetlenségére. Amennyiben ilyet tapasztalunk, egy emberként állunk fel”.

A közlemény a Hír TV tulajdonosának hétvégi a hvg.hu-nak adott nyilatkozatára utal, amelyben Simicska azt mondta: „minden szimpátiám a Jobbiké”. A körlevélben terjedő petíció azt jelzi, hogy valami megtört a Hír TV-sekben, és kicsit elbizonytalanodtak az eddigi nagy „sajtószabadságban”.

A közlemény ötlete, amely valójában a tulajdonosnak küldött ultimátum, nem aratott fergeteges sikert Simicska tévéjének vezetőségében. A menedzsment sebtében válságértekezletet tartott, amelyen a Simicska család megnyilvánulásait igyekeztek megmagyarázni, kevés eredménnyel. A petíció megfogalmazóját valószínűleg kirúgják, vagy ellehetetlenítik, majd még kiderül. (Úgy tudjuk, az egyik híradós riporter kezdeményezéséről van szó.)

Mivel Simicska nem nagyon tűri az ellenállást – lásd ebben a műfajban a „kib@szok minden orbánistát” című opusát – a srácnak nincs már sok ideje Hír TV-ben.

Kiemelt

Ideges a Pentagon: Trump nem tudja megfogni Erdogant

Ezzel a címmel ismerteti a független német gazdasági-politikai portál az amerikai hadvezetés előtt álló újabb problémát.

Poszt-trauma

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 3.

Néhány cikket ajánlunk a zászlóshajó 444.hu-ról.

Perre fel!

Január elseje után bárki perre mehet a rosszul elhelyezett KRESZ-táblák ügyében.

Egy Komáromy egy csecsen

Új hős született.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!