2018. január 16., kedd, Gusztáv napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/penzt-vonna-el-hazanktol-red-2678374/

Pénzt vonna el hazánktól a RED

Továbbra is a Magyarországnak juttatott európai uniós támogatások csökkentéséért emelte fel hangját Ujhelyi István (képünkön), az általa elindított Radikális Európai Demokraták (RED) nevű mozgalom tegnapi sajtótájékoztatóján.

Az MSZP európai parlamenti képviselője a többi között azt sérelmezte, hogy hazánk nem tesz eleget a betelepítési kvótákkal kapcsolatos rendelkezéseknek.

Online állampolgári konzultációt is indít a mozgalom az Európai Parlament által megvitatott – hazánkat is érintő – kérdésekről, a beérkező e-mailek közül azonban csak azokat hozzák nyilvánosságra, amelyek küldői ehhez hozzájárulásukat adják.

A sajtóesemény felszólalói egy föderalisztikus európai szövetségi rendszer mellett emeltek szót, és azt hangsúlyozták, hogy a nemzetállamokat le kell bontani

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

 

Kiemelt

De kinek kell egy bohóc?

Magyarország első újcirkusztársulata mozgásszínházi eszközökkel és az előadók személyiségét karakterré formálva túllép a hagyományos cirkuszszámokon.

Poszt-trauma

Megfeszítették a vásárhelyi plébánost

Farkasbőrbe bújt bárány férkőzött a hívek közé.

A hülyeségnek úgy tűnik, nincs határa

Magyarországnak szerencsére kerítéssel védett.

Aczél Endre ezúttal Balczó Andrásba rúgott bele

Szabadnépes stílus.

Jöhet a 45 millió ukrán!

A „demokratikus” baloldalt a tények továbbra sem zavarják.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!