2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/penzt-vonna-el-hazanktol-red-2678374/

Pénzt vonna el hazánktól a RED

Továbbra is a Magyarországnak juttatott európai uniós támogatások csökkentéséért emelte fel hangját Ujhelyi István (képünkön), az általa elindított Radikális Európai Demokraták (RED) nevű mozgalom tegnapi sajtótájékoztatóján.

Az MSZP európai parlamenti képviselője a többi között azt sérelmezte, hogy hazánk nem tesz eleget a betelepítési kvótákkal kapcsolatos rendelkezéseknek.

Online állampolgári konzultációt is indít a mozgalom az Európai Parlament által megvitatott – hazánkat is érintő – kérdésekről, a beérkező e-mailek közül azonban csak azokat hozzák nyilvánosságra, amelyek küldői ehhez hozzájárulásukat adják.

A sajtóesemény felszólalói egy föderalisztikus európai szövetségi rendszer mellett emeltek szót, és azt hangsúlyozták, hogy a nemzetállamokat le kell bontani

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

 

Kiemelt

Szijjártó Péter: komoly versenyelőnyt jelent az együttműködés Ausztráliával

A visegrádi csoport támogatja az Ausztrália és az EU közötti szabadkereskedelmi megállapodásról szóló tárgyalások mielőbbi megkezdését – mondta a külgazdasági és külügyminiszter.

Poszt-trauma

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!