2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/pecsi-fidesz-ne-adjanak-lakhelyet-soros-kampanykozpontnak-2552668/

Pécsi Fidesz: ne adjanak lakhelyet a Soros-kampányközpontnak!

MTI
A Fidesz pécsi elnöksége arra kéri a város polgárait, vállalkozásait és szervezeteit, hogy „lehetőség szerint ne adjanak lakhelyet” a baranyai megyeszékhely ingatlanjaiban „a Soros György-féle kampányközpontnak”.

Hoppál Péter városi Fidesz-elnök erről pénteken, sajtótájékoztatón beszélt, azzal kapcsolatban, hogy a közelmúltban mintegy 130 millió forintot kapott Az emberség erejével elnevezésű pécsi alapítvány Soros György szervezetétől.

Nyirati András, a pécsi alapítvány elnöke az M1 szombat esti Híradójában azt mondta: a pénzt a dunántúli régió civil szervezeteinek megerősítésére kapták, és a támogatási szerződést már alá is írták.

Hoppál Péter – aki a baranyai megyeszékhely fideszes országgyűlési képviselője is – azt hangsúlyozta, hogy a „Soros-kampányközpont” tevékenysége „egyenesen szembe megy azzal a szándékkal, amelyet a magyar emberek elsöprő többsége támogat és fontosnak tart a jövőnk szempontjából”. Ezért a Fidesz pécsi elnöksége a december 14-ei közgyűlési ülésre olyan határozati javaslattal készül, amelyben „markánsan elutasítják” a város lakóinak nevében a „Soros-kampányközpont” pécsi létesítését – emelte ki a politikus.

Hoppál Péter azt mondta, nagyon könnyű levezetni, hogy miért éppen az országgyűlési választások előtt négy és fél hónappal és milyen szándékkal érkezik ilyen „óriási támogatás”. „Kikövetkeztethető volt, hogy amennyiben a magyar emberek a kormány által indított nemzeti konzultáción jelentős számban vesznek részt, azt a témában megszólított Soros-szervezetek nem fogják szó nélkül hagyni” – fogalmazott, majd felidézte, hogy mintegy 2,3 millió konzultációs ív érkezett vissza.

„A pécsiek tudják és értik, hogy mi a kockázata annak, hogyha a Soros-terv részeként a határt védő kerítés lebontásáig is hajlandóak lennének bizonyos szervezetek szerepet vállalni” – hangoztatta a politikus, egyúttal leszögezte: továbbra is kiállnak a kormányzati intézkedések mellett, azok eredményeit megvédik.

Kiemelt

Cottbusban nem viselik el a bevándorlókat

Újra ellentétbe kerültek egymással a hétvégén a németek és az idegenek az egykori NDK-hoz tartozó Cottbusban – számolt be róla a tegnapi német sajtó.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!