2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ot-veres-meg-kovacs-laszlonak-sok-2326273/

Öt verés még Kovács Lászlónak is sok

Amióta Botka László kérészéletű kormányfő-jelöltsége a csak a legendás Rottenbilleréhez hasonlítható bukással ért véget, mintha a korábbiaknál is komolyabb zavar uralkodna a baloldali „erőtérben”.

Ezúttal az MSZP korábbi elnöke, a többszörös külügyér fakadt ki az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Sírhatnékja van a pártban uralkodó viszonyok miatt, és azt sem tudja, most kik a szocialisták tanácsadói. Nem, hogy nem hallgatják meg véleményét, de még a telefont sem veszik fel neki.

Kovács László a szocialistákat a legutóbbi időkben irányító szinte összes politikusról – Mesterházyról, Molnárról és Botkáról is – lesújtó véleményt fogalmazott meg.

Az újra aktívvá vált Mesterházyról például ezt mondta: „Öt választást vesztettünk az ő vezetésével. Azért ez elég sok, nem?” Arról a Mesterházyról mondott véleményt, aki október 6-án Facebook-bejegyzésében az aradi vértanúk szabadságharcát az MSZP jelenlegi szabadságharcához hasonlította.

Kovácsnak elege van az MSZP vereségeiből, Mesterházynak nyilván még nem.

 

Hirdetés

Kiemelt

Választásokkal intenék csendre Katalóniát

Sajtóinformációk szerint külön parlamenti bizottságot hoznak majd létre 27 szenátusi képviselővel, amely megvitatja a tervezett madridi intézkedéseket.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!