2017. december 15., péntek, Valér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ot-veres-meg-kovacs-laszlonak-sok-2326273/

Öt verés még Kovács Lászlónak is sok

Amióta Botka László kérészéletű kormányfő-jelöltsége a csak a legendás Rottenbilleréhez hasonlítható bukással ért véget, mintha a korábbiaknál is komolyabb zavar uralkodna a baloldali „erőtérben”.

Ezúttal az MSZP korábbi elnöke, a többszörös külügyér fakadt ki az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Sírhatnékja van a pártban uralkodó viszonyok miatt, és azt sem tudja, most kik a szocialisták tanácsadói. Nem, hogy nem hallgatják meg véleményét, de még a telefont sem veszik fel neki.

Kovács László a szocialistákat a legutóbbi időkben irányító szinte összes politikusról – Mesterházyról, Molnárról és Botkáról is – lesújtó véleményt fogalmazott meg.

Az újra aktívvá vált Mesterházyról például ezt mondta: „Öt választást vesztettünk az ő vezetésével. Azért ez elég sok, nem?” Arról a Mesterházyról mondott véleményt, aki október 6-án Facebook-bejegyzésében az aradi vértanúk szabadságharcát az MSZP jelenlegi szabadságharcához hasonlította.

Kovácsnak elege van az MSZP vereségeiből, Mesterházynak nyilván még nem.

 

Kiemelt

Magyarországi településfejlesztés

Az elmúlt évek politikai döntései jelentős hatással voltak a hazai települések életére, feladataira, működésére és fejlesztési lehetőségeire.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!