2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/oriasplakatokkal-szamolja-fel-onmagat-jobbik-2255875/

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Idézünk a Simicska Lajostól állítólag független index.hu-tól, a ballib propagandaportáltól, amely idéz a szintén állítólag Simicska Lajostól független Jobbiktól:

„Az reklámeszközök beszerzése adásvételi szerződéssel, részletfizetési konstrukcióban történt. A finanszírozást egyelőre hitel felvétele nélkül, saját erőből, a részünkre biztosított állami támogatásból oldjuk meg. A konkrét összeg üzleti titok részét képezi.”

Az régies megfogalmazás ne tévesszen meg senkit, nem figyelemelterelés, nyilvánvalóan csak elírás.

Az viszont nem elírás, hogy a Vona-féle Jobbik ezzel írásba adta, üzleti titokra hivatkozva nem szeretné nyilvánosságra hozzni a nyilvánvalóan tisztességes és erkölcsös üzlet részleteit, vagyis nem szeretne elszámolni az állami támogatások összegével.

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás, 1100 óriásplakáton (is), aminek minden más ellenzéki párt, de a kormánypártok is örülhetnek, hisz az eddigi kampányok – a számok tükrében – inkább vittek, mint hoztak szimpatizánsokat a Simicska Lajostól állítólag független, identitászavaros, pártnak tűnő képződménynek.

Kiemelt

Sorokra vágott újság

Kína partjaitól 200 kilométerre Tajvan igyekszik kitörni a rohamléptekben fejlődő rivális sárkány szorításából. Az ország apró mérete ellenére méltán szerepel a világ legjeinek szinte összes toplistáján.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!