2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orbant-tamadja-nemetorszag-leendo-diktatora-1503163/?utm_campaign=mandiner_201703&utm_medium=link&utm_source=mandiner

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

PestiSrácok.hu
A német szoci bosszút forral.

A küldöttek százszázalékos támogatásával választották meg Martin Schulzot vasárnap a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnökének Berlinben a párt rendkívüli kongresszusán.

A titkos szavazáson érvényesen voksoló 605 küldött mindegyike (!) az egyedüli jelöltként induló politikusra adta le szavazatát.

Ez igen!

Ilyen elsöprő győzelemre még a legsötétebb afrikai diktatúrákban sem nagyon volt példa.

Úgy látszik a brüsszeli ballib elit már is összezárt a baloldali politikus védelmében, mert egyetlen egy tiltakozást, elhatárolódásra való felszólítást nem olvashattunk részükről.

Pedig Schulz sok szempontból kiverhette volna már a biztosítékot és nem csak a vasárnapi győzelme miatt.

De úgy látszik a Német Szociáldemokrata Párt új elnöke tisztában van a helyzetével, hiszen már is beszólt Orbán Viktornak és a magyar kormánynak.

Azt állította, Magyarországon, Lengyelországban és Törökországban támadják a médiát, elnyomják az ellenzéket, ellehetetlenítik a művészeket. Orbán Viktort pedig a demokrácia cinikus és gonosz ellenségének titulálta (neve említése nélkül) – olvasható a PestiSrácok.hu cikkében.

A politikus már korábban is Orbán Viktorban és a nemzetállamokban találta meg az Európai Unió legnagyobb ellenségét a mainzi egyetemen tartott beszédében.

Az a Schulz tehát, akit Berlusconi már évekkel ezelőtt úgy jellemzett, hogy tökéletesen megfelelne egy náci tábor kápójának szerepére, most révbe ért.

Kezdhetnek rettegni a német szocialisták.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!