2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orbanozva-hazudott-jobbikos-politikus-1480771/

Orbánozva hazudott a jobbikos politikus

Mert ha nem ő, akkor az ügyészség.

A Sneider Tamás és a Jobbik által jegyzett közlemény szerint az ellenzéki párt és az Országgyűlés alelnökének fiai ellen nincs folyamatban büntetőeljárás.

Cáfol a Jobbik alelnöke

Sneider Tamás a Facebookon osztotta meg az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség határozatát, amely szerint a fiai elleni eljárást az ügyészség megszüntette.

Tart az eljárás Sneider Tamás fiai ellen

Jelenleg is folyamatban van az a büntetőeljárás, amelyet a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytat hat gyanúsítottal, köztük Sneider Tamás jobbikos országgyűlési képviselő két fiával szemben.

Sneider egyenesen aljas hazugságcunamit emlegetett annak kapcsán, hogy a Ripost pénteki cikke szerint a jobbikos politikus két fia „megalapozottan gyanúsítható közösség tagja ellen csoportosan elkövetett erőszakkal”; „cigány családokkal erőszakoskodtak Heves megyei falvakban”, ami miatt rendőrségi nyomozás indult.

A jobbikos honatya (sic!) a hét elején az Országgyűlésben Orbán Viktort interpellálta, és szerinte ez az oka a rágalomhadjáratnak. „Az ilyen aljas és hazug módszerek csak tovább erősítenek azon meggyőződésemben, hogy Magyarországot meg kell menteni a kontrollt vesztett miniszterelnöktől és földesuraitól” – olvasható a közleményben, amelyet az MTI tett közzé.

A politikus által elmondottakkal ugyanakkor szembe megy és a Ripost értesüléseit támasztja alá a vádhatóság állásfoglalása.

A Heves Megyei Főügyészség ugyanis a Magyar Idők érdeklődésére megerősítette a sajtóértesülést, miszerint S. Márk és S. Erik ellen büntetőeljárás indult, és a vádemelési javaslat már meg is érkezett az egri ügyészséghez.

Ezek után az olvasókra bízzuk, kinek hisznek.

Frissítés 1.: Péntek óta nagyot fordult a világ a fent kommentált ügyben. Kiderült, hogy a Heves Megyei Főügyészség félretájékoztatta a Magyar Időket. Sneider Tamás tehát nem hazudott, eljárás ugyan volt, de megszüntették azt.

Frissítés 2.: Hétfőn újabb kanyar következett az ügyben: a Heves Megyei Főügyészség megerősítette, hogy ugyan az eljárás megszüntetéséről valóban megszületett a határozat, de az még nem jogerős, mivel a 8 munkanap, amely alatt az érintettek panaszt nyújthatnak be még nem járt le.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!