2017. november 20., hétfő, Jolán napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-helyretette-szocialdemokrata-vezert-2189113/

Orbán Viktor helyretette a szociáldemokrata vezért

Orbán Viktor interjújában reagált arra, hogy a bevándorlás kérdését előfeltételül támasszák uniós pénzek szétosztásánál.

Erkölcstelen lenne egy ilyen döntés, hiszen például a magyarok a nyugatiak itteni gyáraiban kevesebb pénzt kapnak, mint az adott cég anyaországában dolgozók. Ezért a szolidaritás kérdését, ha német lennék, leégne a bőr a képemről, ha elő merném hozni – fogalmazott, majd hozzáfűzte:

Martin Schulz szociáldemokrata kancellárjelöltnek hogy nem esik le a szakálla a képéről, amikor arról mer beszélni német létére, hogy Magyarországtól fog pénzt elvenni.

 

Emlékeznek még az uniós költségvetésért felelős biztos elszólására? Günther Oettinger éppen azért ellenezte a kelet-európai tagállamok megbüntetését, mivel azoknak a pénzeknek a nagy része, amelyeket az unió ad, visszaáramlik Németországba.

Ennek fényében érdemes értékelni azt, amikor Schulz, Juncker, vagy Renzi és a többiek Magyarország megbüntetésének lehetőségét latolgatják.

Hirdetés

Kiemelt

Tovább lazíthat a jegybank

Az októberi, eseménytelennek mondható ülést követően kedden újból a piaci szereplők figyelmének középpontjába kerülhet a magyar jegybank.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!