2017. szeptember 26., kedd, Jusztina napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-helyretette-szocialdemokrata-vezert-2189113/

Orbán Viktor helyretette a szociáldemokrata vezért

Orbán Viktor interjújában reagált arra, hogy a bevándorlás kérdését előfeltételül támasszák uniós pénzek szétosztásánál.

Erkölcstelen lenne egy ilyen döntés, hiszen például a magyarok a nyugatiak itteni gyáraiban kevesebb pénzt kapnak, mint az adott cég anyaországában dolgozók. Ezért a szolidaritás kérdését, ha német lennék, leégne a bőr a képemről, ha elő merném hozni – fogalmazott, majd hozzáfűzte:

Martin Schulz szociáldemokrata kancellárjelöltnek hogy nem esik le a szakálla a képéről, amikor arról mer beszélni német létére, hogy Magyarországtól fog pénzt elvenni.

 

Emlékeznek még az uniós költségvetésért felelős biztos elszólására? Günther Oettinger éppen azért ellenezte a kelet-európai tagállamok megbüntetését, mivel azoknak a pénzeknek a nagy része, amelyeket az unió ad, visszaáramlik Németországba.

Ennek fényében érdemes értékelni azt, amikor Schulz, Juncker, vagy Renzi és a többiek Magyarország megbüntetésének lehetőségét latolgatják.

Hirdetés

Kiemelt

Jelentős forráshoz jutott a környezetbarát közlekedés

Összesen 22,4 milliárd euró jut brüsszeli forrásból az alternatív üzemanyagok terjesztésére, így minden korábbinál nagyobb támogatást kap a tiszta közlekedés.

Poszt-trauma

Rákay Philip KO-t mért a HVG-re

Nekik tömény gyűlölet az igazság.

Szanyi belegabalyodott a kerítésbe

Talán egyszer majd Szanyi-kórnak nevezik el a jelenséget.

Jobbikos elszólás: Simicska az egész ellenzéket segíti

„Helyes törekvés”.

Baljós árnyak jelentek meg Lendvai Ildikón

Az idő vasfoga nem kegyelmezett.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!