2016. május 30., hétfő, Janka, Zsanett napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-gyorsitani-kell-a-hatarzar-epiteset-10963/

Orbán Viktor: Gyorsítani kell a határzár építését

Előre be nem jelentett határszemlét tartott Orbán Viktor Lázár János társaságában – tudta meg a Magyar Idők.

A miniszterelnök, akit telefonon sikerült elérnünk, azt mondta, Lázár Jánossal Mórahalom-Röszke térségében megtekintette a védelmi vonalat, az ott dolgozó rendőrökkel és katonákkal is elbeszélgetett.

A váratlan határszemle arról győzte meg, hogy fel kell gyorsítani az ott folyó munkálatokat, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani, valamint mindenkinek fel kell készülni arra, hogy a következő hetekben intenzív munkátkell végezni – mondta lapunknak Orbán Viktor.

Ragaszkodunk Magyarország jelenlegi etnikai és kulturális összetételéhez – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a misszióvezetők budapesti értekezletén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. A kormányfő hosszasan beszélt a migrációs válság jelentette kihívásról, véleménye szerint Magyarország nem veszítheti el azt az előjogot, hogy meghatározza saját fejlődési útját, és másoknak sincs joga egy szuverén államot változásra kényszeríteni.

Napközben migránsok több százfős csoportja indult el gyalog az M5-ös autópályán Budapest irányába, a rendőrség kíséretében. A migránsok meg vannak győződve arról, hogy Németország tárt karokkal várja őket, és sem regisztrációt, sem ujjlenyomatot nem kérnek tőlük a németek.

Kiemelt

Amerika, Krakkó, Párizs

Mindig érdemes az Élet és Irodalmat fellapozni, ha az ember esetleg elbizonytalanodna magában, jól csinálja-e, amit csinál.

Poszt-trauma

Leszbikus nyomulás az ELTE klubnál

Ne várjunk jó modort a homoszexuális szervezetektől.

Kocsis Zoltán fején találta a szöget

A kultúránkat elsöprő jelenségekről beszélt.

Hozzánk menekülnek a németek a migránsok elől

Főleg a Balatonhoz.

Robit betámadták, Schiffer a …ba küldte a fideszeseket

A stílus maga az ember.

Hirdetés