2016. június 26., vasárnap, János, Pál napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-gyorsitani-kell-a-hatarzar-epiteset-10963/

Orbán Viktor: Gyorsítani kell a határzár építését

Előre be nem jelentett határszemlét tartott Orbán Viktor Lázár János társaságában – tudta meg a Magyar Idők.

A miniszterelnök, akit telefonon sikerült elérnünk, azt mondta, Lázár Jánossal Mórahalom-Röszke térségében megtekintette a védelmi vonalat, az ott dolgozó rendőrökkel és katonákkal is elbeszélgetett.

A váratlan határszemle arról győzte meg, hogy fel kell gyorsítani az ott folyó munkálatokat, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani, valamint mindenkinek fel kell készülni arra, hogy a következő hetekben intenzív munkátkell végezni – mondta lapunknak Orbán Viktor.

Ragaszkodunk Magyarország jelenlegi etnikai és kulturális összetételéhez – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a misszióvezetők budapesti értekezletén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. A kormányfő hosszasan beszélt a migrációs válság jelentette kihívásról, véleménye szerint Magyarország nem veszítheti el azt az előjogot, hogy meghatározza saját fejlődési útját, és másoknak sincs joga egy szuverén államot változásra kényszeríteni.

Napközben migránsok több százfős csoportja indult el gyalog az M5-ös autópályán Budapest irányába, a rendőrség kíséretében. A migránsok meg vannak győződve arról, hogy Németország tárt karokkal várja őket, és sem regisztrációt, sem ujjlenyomatot nem kérnek tőlük a németek.

Hirdetés

Kiemelt

Hosszabbítás után győzött Portugália és negyeddöntős

A horvátok a 116. percben kihagytak egy nagy helyzetet, majd az ellentámadás végén Quaresma megszerezte a párharc egyetlen találatát.

Poszt-trauma

Farkasházy ismét belerúgott Orbánba

„Akkor Rákosit is szeretnem kellene Puskás, Kocsis és Hidegkuti miatt?”

Emiatt a dal miatt zárhatnak ki minket az Eb-ről

Kering egy rigmus a magyar drukkerek között, amelyet jó lenne tartalékolni a lyoni mérkőzésen.

Így alázza a média a cigányokat

A szokásos pozitív diszkrimináció.

Farkasházyt ketten is leköpték cikkünk miatt

Gyalázatos orgánumok hazudnak milliárdokért.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!