2016. augusztus 30., kedd, Rózsa napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-gyorsitani-kell-a-hatarzar-epiteset-10963/

Orbán Viktor: Gyorsítani kell a határzár építését

Előre be nem jelentett határszemlét tartott Orbán Viktor Lázár János társaságában – tudta meg a Magyar Idők.

A miniszterelnök, akit telefonon sikerült elérnünk, azt mondta, Lázár Jánossal Mórahalom-Röszke térségében megtekintette a védelmi vonalat, az ott dolgozó rendőrökkel és katonákkal is elbeszélgetett.

A váratlan határszemle arról győzte meg, hogy fel kell gyorsítani az ott folyó munkálatokat, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani, valamint mindenkinek fel kell készülni arra, hogy a következő hetekben intenzív munkátkell végezni – mondta lapunknak Orbán Viktor.

Ragaszkodunk Magyarország jelenlegi etnikai és kulturális összetételéhez – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a misszióvezetők budapesti értekezletén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. A kormányfő hosszasan beszélt a migrációs válság jelentette kihívásról, véleménye szerint Magyarország nem veszítheti el azt az előjogot, hogy meghatározza saját fejlődési útját, és másoknak sincs joga egy szuverén államot változásra kényszeríteni.

Napközben migránsok több százfős csoportja indult el gyalog az M5-ös autópályán Budapest irányába, a rendőrség kíséretében. A migránsok meg vannak győződve arról, hogy Németország tárt karokkal várja őket, és sem regisztrációt, sem ujjlenyomatot nem kérnek tőlük a németek.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Kiemelt

A demokrácia ellen nem kampányol­hat demokrata

A kampányeszközök változatosak, a szórólapozás, a választási gyűlés és a plakátragasztás, vagy akár a személyes meggyőzés is ebbe a körbe tartozik.

Poszt-trauma

Médiamanipuláció: már a saját szemének sem hihet az ember

Ezek szerint Mrs.Clinton győzelméért semmilyen ár sem drága.

Merkel: senki nem ússza meg a muszlim betelepítést

A kancellár nem rántja el a kormányt.

Migránsok a Vereckei hágónál

Kétfarkú kutyák: öngól kapásból.

Tombol a kettős mérce: már a fehér is fekete

A liberálisok megmutatták, hogyan kell fából vaskarikát csinálni.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!