2016. július 24., vasárnap, Kinga, Kincső napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-gyorsitani-kell-a-hatarzar-epiteset-10963/

Orbán Viktor: Gyorsítani kell a határzár építését

Előre be nem jelentett határszemlét tartott Orbán Viktor Lázár János társaságában – tudta meg a Magyar Idők.

A miniszterelnök, akit telefonon sikerült elérnünk, azt mondta, Lázár Jánossal Mórahalom-Röszke térségében megtekintette a védelmi vonalat, az ott dolgozó rendőrökkel és katonákkal is elbeszélgetett.

A váratlan határszemle arról győzte meg, hogy fel kell gyorsítani az ott folyó munkálatokat, ehhez nagy létszámú élőerőt kell biztosítani, valamint mindenkinek fel kell készülni arra, hogy a következő hetekben intenzív munkátkell végezni – mondta lapunknak Orbán Viktor.

Ragaszkodunk Magyarország jelenlegi etnikai és kulturális összetételéhez – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a misszióvezetők budapesti értekezletén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban. A kormányfő hosszasan beszélt a migrációs válság jelentette kihívásról, véleménye szerint Magyarország nem veszítheti el azt az előjogot, hogy meghatározza saját fejlődési útját, és másoknak sincs joga egy szuverén államot változásra kényszeríteni.

Napközben migránsok több százfős csoportja indult el gyalog az M5-ös autópályán Budapest irányába, a rendőrség kíséretében. A migránsok meg vannak győződve arról, hogy Németország tárt karokkal várja őket, és sem regisztrációt, sem ujjlenyomatot nem kérnek tőlük a németek.

Hirdetés

Kiemelt

Szijjártó Péter: meg kell védeni az európai életformát

Az elmúlt hetek, hónapok eseményei világosan mutatják, hogy az európai életforma védelemre szorul – mondta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnapi sajtótájékoztatóján, Dunakeszin.

Poszt-trauma

Gyurcsány anyósa jelentett

Most meg kéne lepődnünk?

Az albánok beárazták Thomas Dollt

Nem dicsérhetjük a magyar futballistákat sem, méltatlan volt a Fradi-mezhez a szerdai produkció.

11 éves gyereket fejeztek le az USA támogatottjai

Nem az ISIS tette.

Fel kéne fogni: nem fognak integrálódni!

A liberális sajtónak még nem esett le.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!