2017. november 22., szerda, Cecília napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-gratulal-az-ellenzek-tamad-2454841/

Orbán Viktor gratulál, az ellenzék támad

Természetes állapota az ellenzéknek, az ellenzéki médiának, hogy ha az emberek érdekében tesz valamit egy jobboldali országgyűlési képviselő, azt a lehető legnegatívabb környezetben tálalja. Nem történt ez másképp a Mezőkövesdi üzemanyagárak csökkenésével kapcsolatban sem. Az országos átlagban 360-370 forintos ár ott 400 felett volt, Tállai András közbenjárásának köszönhetően viszont csökkent.

Ahogy Orbán Viktor miniszterelnök kifejezte ezzel kapcsolatos véleményét, vagyis gratulált a terület országgyűlési képviselőjének mondván – Csökkentsék mindenütt! – , úgy bizonyára az ott élők is hálásak a közbenjárásnak, sikernek könyvelik el az esetet.

Nem így a ballib média, amely az amerikai Bloomberg hírügynökségig futott bánatával, pontosabban Marton Eder újságíróig, aki egyébként szívesen foglalkozik a magyarországi CEU problematikájával, és igencsak zavarja az is, hogy kormányunknak nincs jó véleménye Soros migrációs elképzeléseiről.

Tállai András pedig ezzel a cselekedetével nem csak üzemanyagárat csökkentett, de sokat tett Mezőkövesd amerikai ismertségének is. Kiváló marketingfogás, már csak ezért is megérte volna, hisz a matyó kultúra mellett, a ballib médiának köszönhetően, most már a Mezőkövesdi üzemanyagár is világhírű.

Hirdetés

Kiemelt

Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett – mondta a rendező.

Poszt-trauma

Nemcsak trollkodik, manipulál is a Momentum

Az új SZDSZ és a kocsmai stílus.

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!