2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/netto-hulyeseg-az-indexen-2515399/

Nettó hülyeség az Indexen

„Navracsics Junckerrel közös cikkben üzen Orbánnak és a magyaroknak” – hirdeti címében az Index a Berliner Zeitungban megjelent írásra hivatkozva, amelyet valóban Navracsics Tibor és Jean-Claude Juncker jegyez.

Az írás anyagát 11 nappal ezelőtt hozta le a Magyar Nemzet, amivel akkor még nem foglalkozott ilyen hevesen, címlapon kiemelve a portál.

Hogy miért? Nyilván, mert a cikkben szó sincs arról, hogy a szerzők üzennének bárkinek is, főleg nem a magyar kormánynak egy berlini lapban. Hiába építette be a következő mondatot is az index.hu-n – tizenegy nappal később – az írásba: „Az európai identitás erősítése című cikk szemlélete homlokegyenest szembemegy azzal, amit a Soros Györgyről és Brüsszelről nemzeti konzultációt folytató magyar kormány most éppen képvisel”. Mert Navracsics és Juncker írása az égvilágon nem megy szembe semmivel, főként az Erasmus+-ról, az oktatásról szól.

Hogy miért buheráltak mégis hozzá a logikával szembemenő „üzenő” címet, az a „független” Index szerkesztőség titka marad.

Talán a Simicska Gárda kifogyott az ötletekből?

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!