2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/nem-fogjak-elhinni-ki-veheti-havas-henrik-musorat-2576257/

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

ATV vezetése hétfő délelőtt rendkívüli közleményben jelentette be, hogy vizsgálatot indít a zaklatással vádolt Havas Henrikkel szemben, az ügy lezárásáig a műsorvezető nem jelenhet meg a képernyőn.

A csatorna, úgy tűnik, már meg is találta a Tanár úr utódját: Fiala János helyettesíti – számolt be a hírről a zoom.hu, forrását meg nem nevezve.

A meg nem erősített hír ellenére idézzük fel a régi (és meglehet új) műsorvezető elhíresült mondatát a Nap-keltéből. A videón Hiller István szavába az 52. másodpercnél vág (nyal?) Fiala: „Elnök úr, én azt gondolom, hogy a kérdezőtársaimmal (Bánó András és Kocsi Ilona – a szerk.) egyetembe öööö, azt a szellemet képviselem, hogy hajrá MSZP…” (A „független” kérdezőtársak nem tiltakoznak, a stúdió plafonja nem szakad le.)

A hivatalosan meg nem erősített Havas-pótló függetlensége, elfogulatlansága, tényeken alapuló lényeglátása borítékolható.
Hajrá Fiala!

Kiemelt

A magyar kultúra napjaBalázs Péter kapta az idei Bessenyei-díjat

Az elismerést B. Élthes Eszter, Bessenyei Ferenc özvegye és Hegedűs Zoltán (Fidesz-KDNP) alpolgármester adták át a Kossuth-díjas színész-rendezőnek.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!