2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/nem-bir-leallni-liberalis-magyargyulolo-2462446/

Nem bír leállni a liberális magyargyűlölő

Guy Verhofstadt, az Európai Parlamenti liberális frakciójának vezetője már számos alkalommal bizonyította, hogy a legalantasabb epés gyűlölettel viseltetik Orbán Viktor és úgy általában Magyarország iránt.

Például az általa korábban közzétett „sokatmondó”, 1956-os magyarokat gyalázó fényképével, folytatva a magyar migrációs politikát támadó manipulatív videóval, majd azóta is számos megnyilvánulásával igyekszik belerúgni Magyarországba és annak miniszterelnökébe. „Újabb álhírkampányt indítottak az úgynevezett Soros-terv ellen”, és ezen kampány „antiszemita felhangokat mutat, hazugságokkal van tele, és méltatlan egy demokratikus európai országhoz” – írta legutóbb a Nemzeti Konzultáció kapcsán.

A belga gyűlöletokádó javára azonban könyveljük el: következetesen és tendenciózusan öklendezi ki magából a hülyeséget. Szerinte szombaton „60 ezer fasiszta masírozott Varsó utcáin”, míg egy hete nagy hangon bejelentette, hogy „Antonio Tajani, az Európai Parlament (EP) elnöke be fogja kéretni a magyar uniós nagykövetet a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció leállítása érdekében”. Ez utóbbiról is kiderült, hogy hazugság, bár ezt már abból is sejthettük, hogy Ujhelyi István is írt róla.

Nem lehet véletlen, hogy Verhofstadt rendre akkor kezd el igazán fröcsögni ellenünk, amikor a migráció a téma. Ő ugyanis a migráció bástyája, gyakorlatilag Soros szószólójának tekinthető. Ha pedig ez mégsem volna igaz, a pszichológia tudománya nyújthat magyarázatot arra, hogy a liberális vezető mégis ennyit foglalkozik velünk. Talán éppen az a valódi ok, hogy valójában egy látens magyarimádóval van dolgunk.

Ezért történhetett meg ezúttal is, a Lengyelországgal kapcsolatos EP határozat vitája kapcsán, hogy vissza-visszatért Orbán-fóbiának tűnő rejtett vonzalma, Verhofstadt úr szenvedélyes szeretete, amit önmagának nem mer bevallani.

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!