2016. augusztus 29., hétfő, Beatrix, Erna napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/nem-a-migransokat-hanem-a-honvedseget-tamogatja-a-magyar-milliardos-29172/

Nem a migránsokat, hanem a honvédséget támogatja a magyar milliárdos

napi.hu
Gyártelepének egy részét a honvédség rendelkezésére bocsátja Felcsuti Zsolt. Az MPF Csoport barcsi üzemében a menekültválság kezelésében résztvevő katonákat és felszereléseket helyeznek el – írja a napi.hu.

Demján Sándor után egy másik hazai milliárdos is segítséget nyújt menekültügyben. De, míg a Demján a menekültek ellátásához nyújt egymillió eurós – azaz körülbelül 300 millió forintos támogatást, addig Felcsuti Zsolt a Magyar Honvédségnek nyújt segítséget a határőrizeti feladatok ellátásához – olvasható a napi.hu honlapján.

A Napi.hu kiadásában megjelenő 100 Leggazdagabb idei listáján a 13. helyezett Felcsuti Zsolt vagyonát 52 milliárd forintra értékelték. Cége az MPF Csoport hazai multinacionális vállalkozás, amely az európai piac egyik legjelentősebb barkácsgép tartozék gyártója. Az MPF Csoport barcsi gyárában 100 ezer négyzetméteres ingatlant – irodákat és raktárakat – bocsát a Honvédség rendelkezésére – díjmentesen.

A magyar határhoz közeli ipari ingatlan egy részére a menekülthelyzetből adódóan van szüksége a Honvédségnek. Az MPF Csoport felajánlása révén a honvédségnek katonák és rendvédelmi eszközök elhelyezésére nyílik lehetőség a barcsi országhatár közvetlen közelében, amellyel könnyebben biztosítható a határ védelme. Az MPF Csoport közleményében ezzel kapcsolatban fontosnak tartott megjegyezni, hogy a Barcsi gyárának részleges katonai célokra történő hasznosítása nem befolyásolja, az MPF üzemének tevékenységét.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Kiemelt

A halált reklámoznák az élet helyett

A jövőnk a gyermekekben van – vélik a Nagycsaládosok Országos Egyesületénél. Az abortusz helyett azokat a lehetőségeket kell népszerűsíteni, amelyek a gyermekek megszületésével járnak.

Poszt-trauma

Migránsok a Vereckei hágónál

Kétfarkú kutyák: öngól kapásból.

Tombol a kettős mérce: már a fehér is fekete

A liberálisok megmutatták, hogyan kell fából vaskarikát csinálni.

Bayer feltámasztotta az SZDSZ-t

De nyugi, csak egy pillanatra!

Mire tanít bennünket a 444.hu?

Erkölcs, etika, emberség.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!