2016. július 29., péntek, Márta, Flóra napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/nem-a-migransokat-hanem-a-honvedseget-tamogatja-a-magyar-milliardos-29172/

Nem a migránsokat, hanem a honvédséget támogatja a magyar milliárdos

napi.hu
Gyártelepének egy részét a honvédség rendelkezésére bocsátja Felcsuti Zsolt. Az MPF Csoport barcsi üzemében a menekültválság kezelésében résztvevő katonákat és felszereléseket helyeznek el – írja a napi.hu.

Demján Sándor után egy másik hazai milliárdos is segítséget nyújt menekültügyben. De, míg a Demján a menekültek ellátásához nyújt egymillió eurós – azaz körülbelül 300 millió forintos támogatást, addig Felcsuti Zsolt a Magyar Honvédségnek nyújt segítséget a határőrizeti feladatok ellátásához – olvasható a napi.hu honlapján.

A Napi.hu kiadásában megjelenő 100 Leggazdagabb idei listáján a 13. helyezett Felcsuti Zsolt vagyonát 52 milliárd forintra értékelték. Cége az MPF Csoport hazai multinacionális vállalkozás, amely az európai piac egyik legjelentősebb barkácsgép tartozék gyártója. Az MPF Csoport barcsi gyárában 100 ezer négyzetméteres ingatlant – irodákat és raktárakat – bocsát a Honvédség rendelkezésére – díjmentesen.

A magyar határhoz közeli ipari ingatlan egy részére a menekülthelyzetből adódóan van szüksége a Honvédségnek. Az MPF Csoport felajánlása révén a honvédségnek katonák és rendvédelmi eszközök elhelyezésére nyílik lehetőség a barcsi országhatár közvetlen közelében, amellyel könnyebben biztosítható a határ védelme. Az MPF Csoport közleményében ezzel kapcsolatban fontosnak tartott megjegyezni, hogy a Barcsi gyárának részleges katonai célokra történő hasznosítása nem befolyásolja, az MPF üzemének tevékenységét.

Hirdetés

Kiemelt

Papírforma, semmi több

Nem született meglepetés a Video­ton–Midtjylland EL-selejtezőn. Idegenben sem váratlan a dánok 1-0-ás győzelme, bár a fehérváriak derekasan küzdöttek.

Poszt-trauma

Soros beindította a pénzágyúit: veszélyben a mesterterv

A spekuláns egyre szaporodó ráncait csak Hillary vasalhatja ki.

Csak, hogy a bajor belügyminiszter is megértse

„Nem fogtok nyugodtan aludni a házaitokban”.

Kapocs Nizza és München között: csemege összeesküvés elmélethez

Egy német újságíró mind a két helyszínen videón rögzítette a véres eseményeket.

Gyurcsány anyósa jelentett

Most meg kéne lepődnünk?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!