2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-28-2621572/

Napi terror 12.28.

  • Kettős öngyilkos merényletet követtek el csütörtök reggel az afgán főváros nyugati részében, egy helyi hírügynökség épületénél. Az Iszlám Állam közleményben vállalta magára a merénylet elkövetését. A közlemény szerint a terrorszervezet egyik önkéntese hajtotta végre robbanómellénnyel a támadást.
  • Terrorcselekmény volt az a robbantás, amelyet szerda este egy szentpétervári szupermarketben követtek el – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Szíriából visszatért orosz katonák moszkvai kitüntetési ünnepségén csütörtökön.
  • Őrizetbe vette az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet 38 feltételezett tagját, közöttük több szíriai állampolgárt a török rendőrség a délnyugat-törökországi Bursa tartományban – jelentette az Anadolu török hírügynökség csütörtökön.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Kockázatok

2015 januárjában a légkör sűrűbb rétegeit elérve megsemmisült az első magyar műhold. Mint egy hullócsillag, felizzott, majd elpárolgott.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!