2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-23-1278841/

Napi terror 12.23.

  • A Milánóban péntek hajnalban rendőrök által tűzpárbajban lelőtt férfi „minden kétséget kizáróan” a berlini merénylet feltételezett elkövetője – közölte délelőtti sajtótájékoztatóján Marco Minniti olasz belügyminiszter.
  • Máltára térítettek pénteken egy líbiai belföldi légi járatot, 118 emberrel a fedélzetén, az egy vagy két légi kalóz a gép felrobbantásával fenyegetőzött.
  • Letartóztattak két koszovói férfit, akik a gyanú szerint támadásra készültek a nyugat-németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli Oberhausen városában.
  • Az ausztráliai Melbourne belvárosában karácsony napjára tervezett terrortámadásokat hiúsítottak meg a hatóságok – közölte pénteken az ausztrál rendőrség.
  • Két török katona élve elégetéséről tett közzé videót csütörtökön az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet, amely a kezén lévő Aleppó kormányzóságbeli Báb városnál folytat harcot a török hadsereggel.

Marco Minniti olasz belügyminiszter szerint a lelõtt férfi a tunéziai Anisz Amri

Forrás: MTI

 

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!