2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-22-2610856/

Napi terror 12.22.

  • Az illetékes belga fellebbviteli bíróság pénteken megerősítette az ügyben eljáró büntetőbíróság korábbi ítéletét, amely egy belga dzsihadista csoport két tagját jogerős szabadságvesztésre ítélte – közölte a La Libre Belgique című belga napilap.
  • Állítása szerint a muszlimokkal szembeni rossz bánásmód ellen akart tiltakozni tettével az az afgán származású ausztrál férfi, aki csütörtökön autójával szándékosan a járókelők közé hajtott egy gyalogátkelőn Melbourne-ben – közölték pénteken a hatóságok.
  • Terrorszervezetnek minősítette Nagy-Britannia pénteken a Haszm (Határozottság) és a Liva al-Thavra nevű egyiptomi fegyveres csoportokat – közölte a kairói brit nagykövetség.
  • Terrorista kapcsolatok gyanújával húsz embert, köztük tizenhárom külföldit tartóztattak le Malajziában – közölte pénteken a délkelet-ázsiai ország rendőrsége.

Fotó: Reuters

 

Kiemelt

Okos, hűséges és egyéni

A robotok tervezése során inkább az állatok viselkedését kell alapul venni – javasolják az Eötvös Loránd Tudományegyetem Etológia Tanszék munkatársai.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!