2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-22-1276864/

Napi terror 12.22.

  • Csütörtöki német lapjelentések szerint hónapok óta tervezhették radikális iszlamista körök a hétfő este Berlinben egy karácsonyi vásáron végrehajtott támadást, amelynek feltételezett elkövetője öngyilkos merénylőnek is ajánlkozott és időközben ujjlenyomatát is megtalálták a kamionban. A német sajtó értesüléseit Thomas de Maiziere belügyminiszter is megerősítette.
  • Izraeli halálos áldozata is van a három nappal ezelőtti berlini gázolásos merényletnek – közölte reggeli híradásában az izraeli tízes tévécsatorna.
  • Egy olasz nőt azonosítottak a berlini karácsonyi vásáron elkövetett terrorista merénylet nyolcadik áldozataként – erősítette meg az olasz kormány.
  • Legalább három pokolgépes robbanás rázta meg az észak-iraki Moszul már kormányerők által ellenőrzött részét, az öngyilkos merénylők által végrehajtott támadásban legalább 30-an életüket vesztették és többtucatnyian megsebesültek.
  • Horvátországban kettesről hármas szintre emelték a terrorkészültségi szintet, de nincs semmi jele annak, hogy a berlinihez hasonló merénylet történjen az országban – közölte Vlaho Orepic horvát belügyminiszter Zágrábban.
  • Az európai politikusok most szembesültek azzal: a keresztények tudatos megölése zajlik – jelentette ki a Magyar Időknek Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója emlékeztetett: háromszázan haltak meg Európában az elmúlt másfél évben terrorcselekmények következtében, s ez a migrációval is összefügg. Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerint ha Európa azt folytatja, amit eddig tett, a katasztrófa felé rohan.
Ezt a tunéziai terroristát keresik nagy erőkkel a német hatóságok

Forrás: MTI

Ezt a tunéziai terroristát keresik nagy erőkkel a német hatóságok

 

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!