2017. január 20., péntek, Fábián, Sebestyén napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-20-1271110/

Napi terror 12.20.

  • Elengedték a berlini kamionos merénylet korábban őrizetbe vett gyanúsítottját – közölte a német szövetségi legfőbb ügyész. A tettes feltehetően még szabadlábon van. Újabb támadásokra figyelmeztettek.
  • Az olasz városok prefektusai a karácsonyi és szilveszteri ünnepi vásárokat, koncerteket és más tömegeseményeket is betilthatják, ha nem tartják megfelelőnek ezek védelmét.
  • Egy 34 éves férfi, aki kisebb bűncselekmények miatt már korábban is a rendőrség látókörébe került, ezúttal terrorizmus gyanúja miatt előzetes letartóztatásba kerülhet Belgiumban.
  • Letartóztattak egy marokkói férfit egy Salzburg tartományban található menekültszálláson hétfőn, mert a rendőrségi indoklás szerint „súlyos bűncselekményt” – sajtóhírek szerint merényletet – tervezett elkövetni.
  • Újabb videót tettek közzé az afganisztáni tálib felkelők arról a kanadai-amerikai házaspárról, akiket még 2012-ben raboltak el. A videón – most először – mutatták meg a pár két kisfiát is, akik már a fogságban születtek.
  • A vasárnapi után újabb tűzharc tört ki kedden a jordániai Karakban rendőrök és feltehetően iszlamista terroristák között. Az első hírek szerint négy rendőr életét vesztette. A vasárnapi akcióért az Iszlám Állam vállalta a felelősséget.
  • Egy huszonnégy éves, ghánai származású, de svájci állampolgárságú férfi volt a mecsetként is működő zürichi iszlám központban lövöldöző fegyveres.

berlin_31

Forrás: MTI

 

Kiemelt

Felháborodás Romániában

Indokolatlannak tartja a romániai korrupcióellenes ügyészség a kormány közkegyelemről szóló rendelettervezetét.

Poszt-trauma

Soros célkeresztjében Trump és a magyarországi olimpia

Íme a közös pont az olimpia-ellenes civilek és a Trump beiktatását megzavarni készülő szervezet között.

Függetlenek és nem Soros áll mögöttük. Valóban?

Ők akarnak csapást mérni a budapesti olimpiára.

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!