2018. január 17., szerda, Antal, Antónia napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-13-2575609/

Napi terror 12.13.

  • A Helsinki Bizottság látja el a török állampolgárságú Hasan Kilic jogi védelmét, akinek a magyar hatóságok eddig hatszor utasították el a menekültstátus iránti kérelmét, mivel a kurd férfit 12 és fél évre ítélték terrorcselekmény miatt. A Soros György által támogatott szervezet egyik ügyvédje vállalta a kurd férfi ügyét, akinek eddig nem tudták hitelt érdemlően megállapítani a személyazonosságát, mivel hamis papírokkal érkezett Magyarországra.
  • A szíriai kormányerők visszaverték az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet támadását, amelyet Damaszkusz déli Tadamun negyedében indítottak szerdán – közölte egy szíriai katonai forrás.
  • Több mint 100 millió eurós nemzetközi támogatást kaptak a nyugat-afrikai iszlamisták elleni harcra hivatott G5 Száheli Erők az öt érintett ország, az Afrikai Unió és az Európai Unió szerdai csúcstalálkozóján a Párizshoz közeli La Celle-Saint-Cloud-ban.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Sztárok a Nappaliban

A január eleji, idén harmadszorra megrendezett program során több mint száz pécsi együttes lepi el a belvárosi kocsmákat és szórakozóhelyeket.

Poszt-trauma

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

A király meztelen!

A szakáll nem elég.

Az áruházlánc ismét felháborító dolgot tett

Ezekkel a keresztekkel csak a baj van.

Pink

A férfimezőny jelentős része babának öltözött.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!