2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-10-2561017/

Napi terror 12.10.

  • Gyújtópalackkal dobáltak meg egy zsinagógát álarcosok a svédországi Göteborgban szombaton késő este, senki sem sérült meg – közölte a helyi sajtó.
  • A gyilkos afgán illegális bevándorlóról kiderült, hogy hazudott a hatóságoknak az életkoráról, mikor azt állította, kiskorú migránsként érkezett Németországba. Hussein Khavari a férfi, aki megerőszakolta majd meggyilkolta a 19 éves Maria Ladenburgert, többször is megvezette a német hatóságokat.
  • Alapjaiban megváltoztathatta volna a történelmet, ha 1974-ben Carlosék elrabolják Oszama bin Ladent? Az amerikai külügy értékelő-elemzői pontos képet rajzoltak fel 1989-ben a világ terrorizmusáról.
  • Az izraeli hadsereg megtalált és felszámolt egy újabb palesztin „támadóalagutat” a Gázai övezet határánál – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Izgalmak a Műcsarnokban

Az elmúlt négy évben kialakult gyakorlat szerint a Műcsarnok építészeti adottságaira idén is nagy figyelmet fordítottak.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!