2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-10-1245001/

Napi terror 12.10.

  • A kabinet rendkívüli tanácskozását követően Cazeneuve elmondta: a rendkívüli jogrend bevezetése óta a francia hatóságok 17 terrortámadást hiúsítottak meg. A kormányfő kijelentette: a rendkívüli állapot meghosszabbítása július 15-ig „feltétlenül szükséges”.
  • Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant szombat este az isztambuli Besiktas labdarúgó csapat stadionja közelében a készenléti rendőrség autóbusza mellett.
  • Az Iszlám Állam elleni hadviselés során a nemzetközi koalíció több mint 16 ezer légicsapást mért a terrorszervezet harcosaira 2014 augusztusa óta.
  • Legalább 30 jemeni katonát ölt meg és további legalább 40-et megsebesített egy öngyilkos robbantó a dél-jemeni Áden nagyvárosának egyik laktanyájában.

dzs

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!