2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-10-1245001/

Napi terror 12.10.

  • A kabinet rendkívüli tanácskozását követően Cazeneuve elmondta: a rendkívüli jogrend bevezetése óta a francia hatóságok 17 terrortámadást hiúsítottak meg. A kormányfő kijelentette: a rendkívüli állapot meghosszabbítása július 15-ig „feltétlenül szükséges”.
  • Gépkocsiba rejtett pokolgép robbant szombat este az isztambuli Besiktas labdarúgó csapat stadionja közelében a készenléti rendőrség autóbusza mellett.
  • Az Iszlám Állam elleni hadviselés során a nemzetközi koalíció több mint 16 ezer légicsapást mért a terrorszervezet harcosaira 2014 augusztusa óta.
  • Legalább 30 jemeni katonát ölt meg és további legalább 40-et megsebesített egy öngyilkos robbantó a dél-jemeni Áden nagyvárosának egyik laktanyájában.

dzs

 

Kiemelt

Humor és egy kis cinizmus

A Nemzeti Színházban és a Centrálban is játszik, pályáján végigkísérik a jobbnál jobb filmszerepek. Nagy-Kálózy Eszterrel a Centrál Színházban beszélgettünk.

Poszt-trauma

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

A játékbaba, melyet biztosan nem venne meg gyermekének

Ezek után mi jöhet még?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!