2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-08-2554882/

Napi terror 12.08.

  • A halott terroristák nem árthatnak Nagy-Britanniának, így az Iszlám Állam szolgálatában lévő briteket le kell vadászni, nehogy visszatérhessenek a szigetországba – fogalmazott a Daily Mail című brit lapnak Gavin Williamson.
  • Kifejezetten kínaiakat célzó terrortámadások veszélyére figyelmeztette pénteken Kína a Pakisztánban tartózkodó állampolgárait.
  • A Teréz körúti robbantás ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség élet elleni és közbiztonság elleni bűncselekmények miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken – közölte az ügyészség.
  • Amerikai légicsapásokban meghalt Jemenben az al-Kaida terrorhálózat öt tagja, köztük a dzsihadista szervezet egyik helyi vezetője – közölte az amerikai középső parancsnokság (Centcom).

Fotó: Reuters

Őfelsége katonái helybélieket ellenőriznek Irakban. Halált jelenthet az útlevél

 

Kiemelt

Izgalmak a Műcsarnokban

Az elmúlt négy évben kialakult gyakorlat szerint a Műcsarnok építészeti adottságaira idén is nagy figyelmet fordítottak.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!