2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-12-05-2539252/

Napi terror 12.05.

Az elmúlt egy évben kilenc terrortámadási terv végrehajtását sikerült meghiúsítani Nagy-Britanniában – közölte a brit kormánnyal Andrew Parker, a belső elhárítás (MI5) vezetője.

Európa biztonságához és versenyképességéhez erős együttműködés szükséges az Egyesült Államok és az Európai Unió között a többi között a terrorizmus elleni harcban – jelentette ki Szijjártó Péter Brüsszelben.

Pokolgépet robbantottak egy kisbuszon a szíriai Homsz városában, az Iszlám Állam dzsihadista szervezet támadásában nyolcan életüket vesztették és tizenhatan megsebesültek – közölték helyi egészségügyi források.

Végeztek az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjével Afganisztánban – jelentette be a helyi titkosszolgálat (NDS).

Az Iszlám Állam terrorszervezet kevesebb mint háromezer dzsihadistája van már csak Szíriában és Irakban – közölte az Egyesült Államok vezette nemzetközi terrorellenes koalíció szóvivője, Ryan Dillon ezredes.

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!