2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-30-1219924/

Napi terror 11.30.

  • A német szövetségi hírszerző szolgálat (BfV) egyik tisztje észrevétlenül radikalizálódott. A letartoztatott hírszerző tiszt feladata lett volna a németországi iszlamista szervezetek megfigyelése és nyomkövetése, de miután áttért az iszlám hitre, radikalizálódott. A német sajtó értesülései szerint bombamerényletre készült.
  • Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet propagandáját terjesztő, tanait és tetteit magasztaló két marokkói állampolgárt fogtak el a hatóságok szerdán két különböző spanyol városban.
  • Előállított hat embert a belga rendőrség a Charleroi-i bozótvágó késes támadással összefüggésben indított rendőrségi razzia során – közölte szerdán a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap internetes oldalán, amely szerint fegyvernek minősülő szúró-vágó tárgyakat találtak náluk.

Illegális bevándorlás – Franciaország

Forrás: MTI

 

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!