2017. február 23., csütörtök, Alfréd napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-29-1216891/

Napi terror 11.29.

MTI
  • Korábban a muszlimokkal szembeni megkülönböztetésről panaszkodott az a 18 éves férfi, aki a hétfői ohiói merényletet elkövette. Kedves, erőszakmentes embernek ismerték az elkövetőt, aki az Iszlám Állam katonája volt.
  • Az egykori Jugoszláv Néphadsereg (JNA) szlovéniai raktáraiban még 1991-ben lefoglalt, később megsemmisítésre szánt fegyverek és lőszerek kerülhettek az Iszlám Állam (IÁ) harcosaihoz Líbiában, Irakban és Afganisztánban – írta a Delo című ljubljanai napilap.
  • Szabadságvesztésre ítélte a brüsszeli büntetőbíróság azt a négy fiatalembert, aki lőszerrel látta el a brüsszeli metróban márciusban öngyilkos merényletet elkövető Khalid el-Bakraouit – közölte az RTBF belga közszolgálati rádió és televízió a honlapján.
  • Ha az osztrákok ennyire koncentrálnak a terrorizmus, a védelem, az emberkereskedelem tekintetében a hadseregre, kénytelenek lesznek lőparancsot is adni, hiszen egyébként a katona miért is mászkálna a határon – jelentette ki Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában.
Ki tudja, honnan és milyen mennyiségben érkezhettek még fegyverek a dzsihadistákhoz

Forrás: MTI

Ki tudja, honnan és milyen mennyiségben érkezhettek még fegyverek a dzsihadistákhoz

 

Kiemelt

Kormánydöntés: emelik a Gulágra hurcoltak nyugdíját

Balog Zoltán a Szovjetunióba hurcoltak emlékévének országos zárórendezvényén úgy fogalmazott: sajnos egyre kevesebb ember kaphatja meg ezt a megemelt nyugdíjat.

Poszt-trauma

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Simicska, Kálmán Olga, meg az Index

Megmosolyogtató interjú a Simicska érdekeltségébe tartozó portálon.

Újabb csapás érte a Hír TV-t

Na vajon most melyik stáb távozik?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!