2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-28-2512075/

Napi terror 11.28.

  • Több olyan kép került fel a világhálóra, amelyeken az látható, hogy az Iszlám Állam karácsonyi vásárokat fenyeget — írja a Zuerst.hu portál cikkére hivatkozva a 888.hu.
  • Gránátot hajítottak francia katonákra Burkina Fasóban, három civil megsebesült a fővárosban, Ouagadougouban nem sokkal Emmanuel Macron francia elnök érkezése előtt – közölte kedden a Radio France Internationale.
  • Tizenegy terroristával végeztek az egyiptomi hatóságok egy rajtaütés során az ország északkeleti részén – jelentette be kedden a kairói belügyminisztérium. A rajtaütéseket a Sínai-félszigetre is kiterjedő Iszmáilíja tartományban hajtották végre.
  • Szabadon engedték a francia hatóságok azt a nőt, akit azzal gyanúsítottak, hogy segítette fegyverhez jutni a 86 ember életét kioltó, nizzai gázolásos terrortámadás elkövetőjét – közölte az ügyet ismerő egyik forrás.
  • Letartóztattak egy húszéves ausztrál férfit, aki a gyanú szerint terrortámadást tervezett végrehajtani a Melbourne központjában minden évben megrendezett újévi parti résztvevői ellen – közölte kedden a rendőrség.

Fotó: 888.hu

Talán ez a kép a legfélelmetesebb a fenyegető fotók közül

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!