2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-27-2507860/

Napi terror 11.27.

  • Nyolc év szabadságvesztésre ítéltek egy tizenhét éves lányt hétfőn Dániában, mert robbantásos merényletet tervezett két iskola ellen.
  • Legalább kilenc ember életét követelte hétfőn egy öngyilkos merénylet a Bagdadtól délkeletre fekvő Nahraván térségében egy piacon – jelentette az iraki sajtó.
  • A terrorizmus ellen harcoló muzulmán országok védelmi miniszterei első alkalommal találkoztak a szaúdi fővárosban, hogy megvitassák álláspontjaikat.
  • A kenyai biztonsági erők megsemmisítették az al-Shabaab terrorcsoport hat táborát a kiterjedt Boni erdőségben Lamu partvidéki városának közelében – közölte Joseph Kanyiri, az iszlamisták ellen indított, Linda Boni fedőnevű művelet vezetője hétfőn.

Fotó: Reuters

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!