2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-24-2499037/

Napi terror 11.24.

  • A német kormány hazaszállíttatná az Iszlám Állam terrorszervezet soraiban harcoló német állampolgárságú dzsihadisták gyermekeit – jelentette a Süd­deutsche Zeitung.
  • Robbantásokkal és lőfegyverekkel merényletet követtek el pénteken Egyiptomban egy mecsetnél. A halálos áldozatok száma az egyiptomi köztévé legfrissebb adatai szerint 235-re nőtt, a sebesülteké 109 fő.
  • A londoni rendőrség péntek esti közleménye szerint nincs nyoma annak, hogy lövöldözés lett volna a híres bevásárlóutca, az Oxford Street környékén, amelyet nem sokkal korábban lövésekről érkezett bejelentések miatt kiürítettek. A Scotland Yard közölte, hogy az incidenst lezártnak tekinti és a vizsgálatot befejezte.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!