2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-24-1203880/

Napi terror 11.24.

Robbanás történt a Törökország déli részén fekvő Adana egyik kormányzati épületének parkolójában, a detonáció következtében legalább ketten életüket vesztették, 21-en megsebesültek – közölték tisztségviselők.

A márciusi brüsszeli terrortámadások idején mutatkozott hiányosságokból okulva továbbfejlesztik a sürgősségi segélyhívó és biztonsági szolgáltatások kommunikációs hálózatát Belgiumban, és erre a célra az illetékes hatóságok 117 millió eurós (mintegy 36,3 milliárd forint) támogatást irányoztak elő a következő évekre – írta a La Libre Belgique című belga napilap.

Mintegy száz ember, többségében iráni zarándok halt meg egy teherautóba rejtett pokolgép robbanásában a Bagdadtól 95 kilométerre délre található iraki Hilla város egyik benzinkútjánál – közölték iraki rendőrségi és egészségügyi források.

December 1-jén tucatnyi párizsi létesítmény ellen tervezett merényletsorozatot a hétvégén leleplezett terrorkommandó – közölték rendőrségi források.

Az adanai robbantás gyanúsítottja már rendőrkézen

Forrás: MTI

Az adanai robbantás gyanúsítottja már rendőrkézen

 

Kiemelt

Humor és egy kis cinizmus

A Nemzeti Színházban és a Centrálban is játszik, pályáján végigkísérik a jobbnál jobb filmszerepek. Nagy-Kálózy Eszterrel a Centrál Színházban beszélgettünk.

Poszt-trauma

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

A játékbaba, melyet biztosan nem venne meg gyermekének

Ezek után mi jöhet még?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!