2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-22-2489158/

Napi terror 11. 22.

 

  •  Őrizetbe vették egy terrorszervezet tagját a georgiai főváros, Tbiliszi Iszani-Szamgori kerületében a helyi biztonsági erők, amelynek tagjai a szervezet három további tagjával végeztek különleges műveletük során – jelentette szerdán a georgiai állambiztonsági szolgálat (SZUSZ).
  • Elrendelte egy pakisztáni bíróság annak az iszlamista vezetőnek a házi őrizetből való szabadlábra helyezését, akit az Egyesült Államok és India a 2008-ban India gazdasági fővárosában, Mumbaiban elkövetett, 166 ember életét követelő merénylet kitervelésével vádol.
  • Szíriai háborús menekültnek adta ki magát az a hat férfi, akiket a tegnap a német hatóságok fogtak el egy nagyszabású razzia során. A Die Welt napilap információi szerint a rendőrség úgy tudja, a férfiak az Iszlám Állam terrorszervezet tagjai, és valószínűleg merényletre készültek.

 

Kiemelt

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Egy jobb NB II-es meccsen is többen vannak, mint a nagy hanggal beharangozott, Jobbik-balliberális szövetség által nagyon várt tüntetésen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!