2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-21-2484181/

Napi terror 11.21.

  • Teherautóba rejtett pokolgépet robbantott egy öngyilkos merénylő az észak-iraki Túzhúrmati városában egy zsúfolt piacon, legalább húsz ember meghalt és negyvenen megsebesültek – közölték rendőrségi és egészségügyi források.
  • Felrobbantotta magát egy tizenéves fiú kedden egy nigériai mecsetben a reggeli ima ideje alatt, a detonációban legkevesebb tizenöt – egyes források szerint harminc – ember életét vesztette.
  • Bejelentette az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet végét Szíriában Haszan Róháni iráni elnök az állami tévében élőben sugárzott beszédében.
  • Elfogtak Németországban hat szír férfit, akik a hatóságok szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjai, és valószínűleg merényletekre készültek – jelentette a Die Welt című lap. A frankfurti tartományi legfőbb ügyészség megerősítette az információkat, és közölte, hogy a csoport egy nyilvános helyszín ellen tervezett támadást.
  • Három embert őrizetbe vettek hétfőn és kedden Franciaországban a 2015. januári párizsi iszlamista merényletek feltételezett segítői közül – közölték igazságügyi források.

Fotó: MTI

Vérfoltos mennyezetdarabok borították a nigériai mecset padlóját az öngyilkos merényletet követően

 

Kiemelt

Szónokokkal, fotósokkal alig több, mint ezren a Jobbik „kormánybuktató” nagy tüntetésén

Egy jobb NB II-es meccsen is többen vannak, mint a nagy hanggal beharangozott, Jobbik-balliberális szövetség által nagyon várt tüntetésen.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!