2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-13-1172554/

Napi terror – 11.13.

  • Megkezdődtek a tavalyi november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek egyéves évfordulójának hivatalos megemlékezései Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál, ahol emléktáblát avatott Francois Hollande francia államfő.
  • Egy kamasz követett el a délnyugat-pakisztáni Beludzsisztán tartomány egyik híres muszlim kegyhelyén öngyilkos merényletet, amelynek a legfrissebb adatok szerint 52 halálos áldozata van – közölte a tartomány egyik magas rangú vezetője.
  • Rutinszerűen rombolták le arabok házait, sőt egész falvakat az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezettől visszafoglalt területeken iraki kurd harcosok az utóbbi két évben – közölte a Human Rights Watch (HRW), amely szerint ez akár háborús bűncselekménynek is minősülhet.
A pakisztáni gyerekmerénylőnek gyerekáldozata is van

Forrás: MTI

A pakisztáni gyerekmerénylőnek gyerekáldozata is van

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!