2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-10-1166500/

Napi terror – 11.10.

  • Az ausztriai helyzet nem hasonlítható össze egy az egyben az amerikaival, azonban párhuzamot lehet vonni abban az értelemben, hogy a menekültbeáramlás nagy méretei miatt jelentős a frusztráció az emberekben – jelentette ki Sebastian Kurz osztrák külügyminiszter.
  • Nemzetközi szinten vált közös feladattá a biztonság megteremtése, illetve annak megőrzése a turizmusban, erre keresünk a jövőben egységes megoldásokat a világ iparági vezetőivel. Magyarország biztonságos úti célként megerősítette pozícióját a globális piacon – közölte a Magyar Időkkel hazánk turizmusért felelős kormánybiztosa.
  • A terrorizmus ellenes intézkedések keretében a hatóságok szerint szélsőséges csoportokhoz tartozó 15 gyanúsított bankszámláját fagyasztották be Belgiumban – közölte újságírókkal Koen Geens igazságügyi miniszter.
  • Vádat emeltek csütörtökön az Egyesült Államokban, Ohio államban egy 20 éves férfi ellen, aki Líbiába akart utazni, hogy csatlakozzon az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez.
  • Oroszország elkötelezetten harcol a terrorizmus és az antiszemitizmus ellen – erről biztosította Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt jeruzsálemi találkozójukon a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet beszámolója szerint.
  • Bomba robbant Németország főkonzulátusa előtt az Észak-Afganisztánban található Mazar-I-Sharifban, halálos áldozata is van a merényletnek.

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!