2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-08-2434534/

Napi terror 11.08.

  • Európa terrorközpontjának nevezte Németországot a The Times című konzervatív brit napilap. Az újság szerint Angela Merkel országa 2015 óta gerjeszti a feszültséget a kontinensen, amióta megnyitotta határait a migránsok előtt.
  • Újabb magyar kamionost támadtak meg a bevándorlók Nyugat-Európában – erről ír egy férfi az interneten, és képeket is csatolt egy szétvágott teherautó-ponyváról.
  • Pokolgépes robbantás történt egy tanzániai általános iskolában szerdán, a detonáció következtében legalább öt kisgyerek életét vesztette – közölte a helyi rendőrség.
  • Húszévi letöltendő szabadságvesztésre ítélte a wroclawi kerületi bíróság szerdán a tavalyi ottani robbantásos merényletkísérlet tettesét, akit az ügyészség terrorista jellegű bűncselekmény elkövetésével vádolt meg.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!