2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-07-2429797/

Napi terror 11.07.

  • Valószínűleg öngyilkos merénylő robbantotta fel magát a bejáratnál, majd ezt követően kettő vagy három fegyveres behatolt a pastu nyelven, Afganisztán teljes területén sugárzó Shamshad TV épületébe.
  • Őrizetbe vettek tíz embert kedden Franciaország déli részén, a párizsi régióban és Svájcban egy terrorelhárítási akció keretében – közölték a francia hatóságok.
  • A New York-i terrortámadás elkövetője vízumlottón nyerte a lehetőséget, hogy Üzbegisztánból az Egyesült Államokba költözhessen.
  • Hattól tizennyolc hónapig terjedő börtönbüntetésre ítéltek három, iszlamista merényletre készülő fiatalkorút Franciaországban – erősítették meg kedden igazságügyi források az Europe1 rádió értesülését.

Fotó: MTI/EPA–Justin Lane

 

Kiemelt

Hipp-pel végre megjött a szerencse

Reménytelennek tűnt a helyzete, de remek hajrával rukkolt ki az ősszel kétszer is edzőt váltó Haladás az NB I-ben. A furcsa idényről Halmai Gábor résztulajdonossal beszélgettünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!