2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-06-2425198/

Napi terror 11.06.

  • Új délkelet-ázsiai „emírje” van az Iszlám Állam terrorszervezetnek – közölte a Fülöp-szigeteki rendőrség parancsnoka hétfőn.
  • A texasi kormányzó azt közölte, hogy a lövöldözés nem véletlenszerű volt, a gyanúsított kapcsolatban állt a templommal, ahol az ámokfutást elkövette. A mészárlás során megsebesített áldozatok közül hétfőn délelőtt tízen még mindig válságos, életveszélyes állapotban voltak.
  • Véget ért az Iszlám Állam dzsihadistáinak ádeni támadása és túszejtő akciója, amelyben 23 rendőrtiszt vesztette életét – erősítették meg jemeni biztonsági források hétfő reggel.
  • Egy rendőr életét vesztette, kettő pedig megsebesült vasárnap egy ingusföldi közúti ellenőrzőposzt ellen elkövetett öngyilkos merényletben.

 

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!