2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-11-03-2415802/

Napi terror 11.03.

Az Iszlám Állam terrorszervezet magára vállalta a New York-i gázolásos merénylet elkövetését, amelyben nyolcan vesztették életüket – derült ki a dzsihadisták an-Nabaa című internetes hetilapjából.

Kilenc ember meghalt és 23 megsebesült dzsihadista szélsőségesek pokolgépes támadásában egy délnyugat-szíriai településen, a Golán-fennsík közelében – közölte a SANA szíriai állami hírügynökség.

Holtan találták a Luhanszk megyei Szeverodonyeckben Szerhij Szamarszkijt, a városi tanács Petro Porosenko ukrán elnök mögött álló tömörülés frakcióvezetőjét, a helyi polgármester tanácsadóját, a hatóságok szerint meggyilkolták – adta hírül több ukrán sajtóorgánum a megyei kormányzóság közlésére hivatkozva.

Egy eddig ismeretlen dzsihadista csoport, az Anszár al-Iszlám (Az Iszlám követői) vállalta magára közleményében a nyugat-egyiptomi sivatagos területeken két hete végrehajtott támadást, amelyben legkevesebb 16 rendőr vesztette életét.

Az olasz hatóságok lefoglalták az Iszlám Állam terrorszervezet egy 50 millió euró (15,5 milliárd forint) értékű drogszállítmányát, amelyet a dzsihadisták szervezetük finanszírozására és harcosaik állóképességének növelésére szántak – közölte az olasz vámhatóság.

Börtönbüntetésre ítéltek pénteken Ausztráliában négy fiatalt és egy tizenévest, akik terrortámadást akartak elkövetni Új-Dél-Wales állam fővárosában, Ausztrália legnagyobb városában, Sydneyben – jelentette a helyi sajtó.

Saipov is az Iszlám Állam nevében gyilkolhatott

 

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!