2017. december 11., hétfő, Árpád napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-31-2404234/

Napi terror 10. 31.

  • Legalább nyolc ember meghalt és tucatnyi megsebesült kedden New Yorkban, amikor egy kisteherautó forgalmas bicikliútra hajtott, több embert elgázolt majd egy iskolabusszal ütközött. A történteket a rendőrség terrorcselekményként kezeli. A Manhattan délnyugati részében történt támadást követően a sofőr két fegyvernek látszó tárggyal szállt ki az autóból majd azt kiabálta, hogy „Allah Akbar”. A 29 éves férfit a rendőrök meglőtték, majd őrizetbe vették. A külgazdasági és külügyminisztérium nem tud magyar érintettről.
  • Robbantásos merénylet előkészítésének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy szíriai férfit kedden a németországi Schwerinben.
  • Legkevesebb húsz ember meghalt a Boko Haram terrorszervezet támadásában hétfőn Nigéria és Kamerun területén – közölték helyi biztonsági szervek.
  • Öngyilkos merénylő robbantott Kabul belvárosában, a diplomáciai misszióknak és kormányzati épületeknek otthont adó Vazír Akbar Hán körzetben, többen meghaltak és sokan megsebesültek – jelentették kedden hírügynökségek afgán tisztviselőkre és szemtanúkra hivatkozva.
  • A szíriai kormányerők ágyúval lőtték a fővárost, Damaszkuszt körülvevő, felkelők ellenőrizte Kelet-Gúta térségének több körzetét, egy iskolát találat ért, aminek következtében legalább tíz ember meghalt, köztük hat gyerek – jelentette kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű, kiterjedt szíriai aktivistahálózattal rendelkező emigráns civil szervezet.

 

Kiemelt

Havast védi Vonáék lapja

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort.

Poszt-trauma

Magyar szívvel: Big Mac-index

A Big Mac reklámarca lesz Vona Gábor?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!