2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-27-2392807/

Napi terror 10.27.

  • Egy rendőr életét vesztette és nyolcan megsérültek pénteken Bahreinben egy pokolgépes támadásban, amely az őket szállító buszt érte – jelentette a manamai belügyminisztérium.
  • Európai elfogatóparancs alapján Berlinben pénteken őrizetbe vettek körözött két spanyol állampolgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy a Baszk Haza és Szabadság (ETA) nevű terrorszervezet tagjai – közölte Juan Ignacio Zoido spanyol belügyminiszter a Twitter-oldalán.
  • A belga hatóságok a 2015. november 13-ai párizsi terrortámadások feltételezett főszervezőjének ideiglenes kiadatását kérték Franciaországtól, Salah Abdeslamnak ugyanis egy másik ügyben is bíróság elé kell állnia decemberben Brüsszelben – tudatta a helyi sajtó pénteken.

Fotó: MTI

 

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!