2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Napi terror
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/napi-terror/napi-terror-10-26-1130626/

Napi terror – 10.26.

Ahogy szorul a hurok Moszul körül, az Iszlám Állam nevű terrorszervezet fegyveresei leborotválják szakállukat és megváltoztatják öltözetüket – jelentette az AFP francia hírügynökség szemtanúk beszámolójára hivatkozva.

A kamerás térfigyelő rendszerek kiterjesztését javasolja Németországban egy kiszivárgott törvényjavaslatban a szövetségi belügyminisztérium, a tárca elképzelése szerint közhasználatú magánterületen is lehetne rendőrségi térfigyelő kamerákat telepíteni a terroristák és az ámokfutók elleni harc jegyében.

Őrizetbe vettek Tunéziában két terrorizmussal gyanúsított amerikai állampolgárt, a két férfi számítógépén az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet propaganda anyagára bukkantak a hatóságok – közölte a tunéziai belügyminisztérium.

Moszulból aki csak teheti távozik

Forrás: MTI

Moszulból aki csak teheti távozik

 

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!